27
feb

10. Jubileumi Konyhakiállítás

 

KONYHABÚTOROK

A Budapest Arénában idén 10. alkalommal megrendezésre kerülő Konyhakiállítás keretén belül,  ismét megtekinthetők a legújabb vezető konyhatrendek, a legnagyobb nemzetközi brandek konyhabútorai, konyhagépei és sokoldalú kiegészítői – mindezek számos izgalmas inspirációval fűszerezve.

A Konyhakiállítás a szakma egyetlen végfelhasználóknak szóló magyarországi seregszemléje, ahol minden együtt van, ami szükséges egy igazán stílusos konyha kialakításához.

Megtalálni a hazai konyhadesign márkák legjavát, kipróbálhatók a legújabb termékek és egésznapos konyhatervezési tanácsadás is rendelkezésére áll a látogatók számára 2019. március 1-3. között a Budapest Arénában!

MODULNOVA

A 30 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője. Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

A SIL DESIGN, mint a MODULNOVA hivatalos magyarországi partnere a KONYHAKIÁLLÍTÁS keretén belűl mutatja be az olasz gyártó  LIGHT konyhabútorát, amely teljes mértékben reprezentálja a gyártó irányelveit és kvalitását.

POLIFORM

A SIL DESIGN  szintén prémium kategóriás partnere a POLIFORM, amely ma a világ egyik legelismertebb a piacot meghatározó designbútor, illetve konyhabútor gyártója. Sikerét innovatív látásmódjának, környezettudatos gondolkodásnak és komplex szemléletének köszönheti. Termékei minden egyes kategóriája a legmagasabb kvalitást képviselik. Portfóliója a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül és ez a zseniális komplexitás az, aminek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

VA DESIGN

A VA DESIGN megalakulása óta vezető helyet vívott ki magának az igényes belsőépítészet és lakberendezés, valamint a hozzá kapcsolódó egyéb szakterületek piacán. Tapasztalatukkal, tudásukkal, tervezési és kivitelezési hátterükkel készek megvalósítani ügyfeleik elképzeléseit.

A VA Design Kft. vállalja belsőépítészeti, lakberendezői feladatok, valamint egyedi bútorok tervezését és kivitelezését, lámpák, világítástechnikai berendezések és beltéri kiegészítők forgalmazását, arculat- és formatervezést, dekorációs munkákat. Tevékenységi köre kiterjed irodaházak, bankok, lakóparkok, hotelek, vendéglátó helyiségek, szórakoztató centrumok, magán villák építészeti és belsőépítészeti terek kiegészítőkkel és dísztárgyakkal, képzőművészeti alkotásokkal való gazdagítására, olyan alternatívák, megoldások kidolgozására, melyek az éppen az adott projekt sikeres megoldását segítik elő. A Konyhakiállításra saját tervezésű tömörfa bútorokkal és a gyönyörű ARTISAN konyhai megoldásaival készülnek.

TEAM 7

A Human-Design Stúdió 25 éve foglalkozik prémium kategóriájú bútorok forgalmazásával. Cégük portfóliójába olyan bútorok és kiegészítő termékek tartoznak, amelyek Európában és a tengeren túlon is a magas minőségű enteriőrök meghatározó szereplői.

Forgalmazott márkák kiválasztásakor a nagy tradícióval bíró brandek mellett folyamatosan keresik a feltörekvő design stúdiók munkáit. Hisznek abban, hogy a letisztult formavilág, a stílusosan öregedni tudó nemes anyagok és a kortárs művészet utalásainak konszenzusa, állandó magas nívót ad az általuk berendezett otthonoknak. A Konyhakiállításon az egyedülálló Team 7 konyhákkal jelennek meg. Ez a legrangosabb design díjakkal bíró márka nagyon kifinomultan nyúl az intelligens technológiákhoz és a natúr anyagokhoz egyaránt. Kényesen vigyáz arra, hogy bútorainál a design és a funkció mindvégig egyensúlyban maradjon. Termékpalettájuk öszeállításakor kizárólag ellenőrzött forrásból érkező, nemes európai keményfákat használnak. Termékeik egy otthon minden helységébe kínálnak megoldást az ökologikus szemléletű, igényes vásárlók számára. Tömörfából készült bútoraikat minden esetben európai nemes fajok felhasználásával készítik.