25
feb

Az illat elrepít, az enteriőr hazavár…

Ebben  a cikkünkben tovább folytatjuk a kalandozást a MAYA HOME ENTERIŐR,  a GRANGE bútorok,DR VRANJES illatok  és az EDITION BOUGAINVILLE szőnyegek kizárólagos magyarországi forgalamzójának útmutatása alapján az illatok és a design birodalmában. Segítségükkel most  egy különlegesen kifinomult, markánsan férfias, és egy légiesen könnyed nőies esszencia, és a köré megálmodott enteriőrök közt  időzünk kicsit…

NOBILE ROSSO & GATSBY & COTÉ DESIGN

Ez az illat már színével is kitűnik a Dr Vranjes illatok közül. A ház leglegendásabb illata ez, mely eleganciájához mérten, stílusosan sötétre pácolt bambuszpálcákat, illetve a nagyméretű decanterhez, szőlő venyigét kapott.

Színében hasonlít egy mély vörös borhoz, de illatával is hasonlóan bódító – a hamvas szilva mellett a bogyós gyümölcsök bordós, lilás bársonyosságát is hordozza.

Az illatában megjelenő fanyar citrusoknak, az aromás piros bogyós gyümülcsöknek, a nyírfa friss fás,  és a magnólia bódító virágillatának köszönhetően  stressz űző, felszabadító és gondolatokra sarkalló.

Tökéletes választás egy tárgyalóban, vagy olyan helyen ahol sokan találkoznak, beszélgetnek és gondolatok cserélnek gazdát.

Az illat határozottan és kopogtatás nélkül nyit be, az első szippantással eldöl, hogy ki mennyire harapna bele egy frissen félbevágott, sötétes lilásan fénylő feszes és roppanó szilvába.

Az illatban nincs semmi megszeppentség – a tér megtelik gyümölcssel és zsongással, szabadságra serkentő – néhol provokatívan kellemes flörtre, kapcsolódásra hív. Egyike azon lakás illatoknak, melyet legszívesebben akár sálba tekerve is hordanánk  hosszú nyírfa erdei sétánk alatt.

Ehhez a tömör, nehéz és gazdag illathoz jól kapcsolódik az Edition Bougainville 2019-s legújabb Charleston kollekciójából a Gatsby szőnyeg gazdagságot, fényűzést tükröző klasszikusan súlyos és kortalan eleganciája. A szőnyeg selyemszálas csomózása miatt az egész felület csodálatos fénnyel ragyog.

Az art-deco geometrizáló és a fekete-arany kombinációval játszó örök szépségét jól kiegészíti a GRANGE Coté Design funkcionálisan eredeti kis bútor kollekciója. Ezek a bútorok szabadon átértelmezik a klasszikus formákat, a nyírfák törzsét megidéző csíkozott előlapjukkal frappánsan áthidalják a modern kor eredetiség iránti vágyát.

GINGER LIME & BEAUCHAMP & ERMITAGE

A Dr. Vranjes ház Linger Lime legtöbbet értékesített illata. Üde frissessége alkalmassá teszi, hogy lakásunk bármely helyére kihelyezhető legyen. Fiatalosan könnyed, tisztaságra hangol.

Élénkítő hatásának köszönhetően bágyadtságunk elszáll, a jelen pillanat tevékenységeire motivál és lelkesít.  Friss toszkán tájak szeles bája, a tavasz citrusosan vakító napfényessége, üvegbe öntött  kalandozás és útnak indulás. Tisztelgés az élet örömtelien egyszerű élményei előtt. Ez a kreáció citrusos és friss fű akkordjaival finom illatfelhőbe burkolja lakásunkat – nem tolakodó, komfortosan, puha illat.

Az illathoz párosított  Edition Bougainville  Beauchamp szőnyege finoman alkot elegyet a megidézett hangulattal. A Renaissance kollekció ezen darabja több színváltozatban is rendelhető, a klasszikus indás, virágfríz minták a szőnyeg ház átiratában friss árnyaltot kapnak. Mintha a fény játékos keze  finoman belenyúlna a minta szigorú szabályosságába – éppúgy ahogy a Ginger Lime illatában óvatosan érződik át fehérbors pikantériája.

A remekül megkomponált arisztokrata szőnyeghez bátran választhatjuk a Grange Ermitage kollekcióját. A XVI Lajos korabeli klasszikus sikkeségével ezek a bútorok rafináltan diszkrétek, a nádfonatos betétek és a finom kannelúrák lágysággal, paszteles áttetszőséggel és kecsességel öltöztetik fel őket. Nemesség, természetesség és kényelem mely e bútor – szőnyeg – és illat párosításokban felismerhetően összeolvad.

A MAYA HOME ENTERIŐR összeállításait a klasszikus francia hagyományokon nyugvó mértéktartó luxus, a minőség-centrikus alkotás, és a kényeztető elegancia jellemzi. Minden képviselt termék egyedisége és örök hatósugara az, mely a cég rafinált arculatának védjegye.