18
feb

ELIOS CERAMICA – szárazon is rakható kerti burkolat

Néhány éve törtek be a kert designba a 20 mm vastag innovatív kültéri burkolatok, melyek tökéletesen ötvözik az esztétikát, a minőséget és magas műszaki teljesítményt – garantálva ezzel az új generációs burkolatok több évtizedes problémamentes kültéri alkalmazását.

GrandPlace

Az ELIOS CERAMICA kínálatában is fellelhető 20 mm-es burkolatoknak kiemelkedően magas a terhelhetőségük, így a hagyományos kerti használat mellett alkalmassá teszi azokat gépkocsi lehajtók, és/vagy más egyéb, gépjárművekkel terhelt területek, parkok, közterek  burkolására is.

Ellenállnak a nagyfokú  hőmérséklet ingadozásnak, a fagynak, felületüket évek múltán sem csúfítják penész-, vagy só foltok. Kiemelkedően magas csúszásmentességük ellenére sem vonzzák a koszt, egyszerűen és könnyen takaríthatók, az idő múlása pedig sem anyagukban, sem színükben nem hagy rajtuk nyomot.

A lehető legtökéletesebben alkalmasak és biztonsággal használhatók teraszok, járdák, medencék környezetének burkolására, miközben elfelejthetjük a burkolatragasztás és fugázás procedúráját.

EvoStone

A változatos méretekben és színeben létező 20 mm vastag kerti burkolatok kétféle képpen rakhatók: vagy egyszerűen sóderágyba, vagy stabil tappancsokra és mindkét esetben egyszerűen bonthatók, illetve tetszés szerint másképp, újra rakhatók. A tappancsos változat további előnye, hogy alatta bármilyen vezeték kábel ( elektromos, internet, stb… ) elvezethető, így a funkcionalitás mellett, esztétikailag is makulátlan marad a látvány.

GrandPlace

GrandPlace

A változatos formátumú, méretű, színű és textúrájú, agyag-, cement-, kő-, beton-, vagy épp fahatású 20 mm vastag gres lapok lehetőséget nyújtanak a folytonosságra, a belső és külső terek tökéletes összekapcsolására, az egységes megjelenés elegáns,  harmonikus kialakítására.

GrandPlace

A hagyományos módon ragasztható burkolatok közt nagyon kedveltek a teracotta típusú burkolatok, melyekkel valóban mediterrán hangulat teremthető a kertekben és a teraszokon. Az ELIOS CERAMICA terracotta jellegű burkolatai szemben a valódi cotto burkolatokkal, a gres alapanyagnak köszönhetően minden olyan pozitív tulajdonsággal bírnak, ami tökéletesen alkalmassá teszi kültéri használatukat.

További részletes információ: http://www.bonafurdoszoba.hu/

Terranova

Terranova