10
jan

AVA CERAMICA – az egyik legszebb gránit hatás

A Copacabana egy különlegesen szép  és keresett multicolor gránit fajta, melyet Brazíliában bányásznak. Ennek a valódi kőnek a szépsége mozgatta meg az AVA CERAMICA tervezőinek fantáziáját, mikor megalkották az elegáns gránitkő hatású gres kollekciójukat, a PIETRE E GRANITI COPACABANA -t.

A burkolatok designja a természet által megformált kanyargós bazalt- és kalcitjátékokra emlékeztet, melyek igen erősérzelmi töltettel bírnak.

Három árnyalatából alapjaiban az Emperor hozza a természetes Copacabana gránit jellegzetes színét, a mélyfeketét buja arany és szürke vénákkal. A másik két árnyalat, a Duke és a Princess már a tervezői fantázia szüleménye, melyet a vezető trendek coloritjaihoz igazítottak, úgy, hogy közben azok gyönyörűen megtartották a névadó dél-amerikai gránit jellegzetes, természetes rajzolatát.

1./ Emperor,   2./ Duke,   3./ Princess

Az AVA / Pietre e Graniti Copacabana különösen szépen mutat a modern kifinomult környezetben, bel- és kültéren egyaránt. Széles, moduláris méretválasztékának köszönhetően mind a kisebb léptékű magán, mind pedig a nagy közületi terekben látványosan alkalmazható.

Ötféle méretéhez, kétféle vastagság tartozik, ami  csupán annyit jelent, hogy ha valaki tartana a nagy lapoktól és a hozzájuk tartotó 6 mm-es vastagságtól, akkor választhatja a burkolatot a hagyományos 10 mm-es vastagságban is.

    • 120 x 120 cm / 6 mm
    • 120 x 240 cm / 6 mm
    • 160 x 320 cm / 6 mm
    • 60 x 120 cm / 10 mm
    • 80 x 160 cm / 6 mm

A 10 mm-es vastagságot az Ava Ceramica minden kollekciójához ( így a Copacabanahoz is) legyártja a legkeresettebb, 60 x 120  cm-es méretben, ami a mai trendnek megfelően már nagynak, de azért még közel nem óriásnak számít.

A tükörfényes és matt felületekkel is készülő Pietre e Graniti Copacabana a greslapok összes fizikai előnyével és a természet gránit szépségével rendelkezve, ideális a modern és időtállón kifinomult környezet kialakításához, padló, falakon, pultokon, vagy akár homlokzaton is egyaránt.

További részletes információ, a magyarországi forgalmazók, a: http://www.mediterrankeramia.hu/ és a  http://www.csempepont.hu/