10
jan

LA FABBRICA – gres burkolat corten acél hatással

A rozsdás fémhatású kerámia burkolatok jó ideje tartják magukat a burkolat designban, hisz az indusztriális trend még mindig napjaink egyik kedvelt irányzata közé tartozik.

 

Ennek megfeleően a legnagyobb burkolatgyártók, köztük az olasz LA FABBRICA kínálatában is fellelhető ez a nagyon markáns és határozott design.

A HighLine kollekció látványos, színeiben a rozsdaette fémekszínekhez megtévesztésig hasonlító lapokból építkezik, melyekre érdemesnéhány közelebbi pillantást vetni.

Ezek a rozsdás, málladozó fém színű vöröses / feketés gresporcelán lapok, hatásosan hozzájárulnak az autentikus gyár fíling kialakításához, a durva struktúrájú beton, és csupasz, vakolatlan tégla felületek mellett.

A LA FABBRICA  csúcstechnológiája lehetővé tette azoknak a bonyolult grafikáknak és kromatikus sajátosságoknak létrehozását, melyek HighLine domináns jellegét adják.

Bár jellegükből adódóan elsősorban  a loft design elengedhetetlen kellékei,  népszerűségüknek köszönhetően azonban rendre megjelennek a kortárs építészet modern enteriőrjeiben is.

 

A NuSlate családjában a neutrális színek mellett létezik egy rozsdás, vörös árnyalat is, ami tökéletesen illeszkedik ebbe az ipari vonalba.

Izgalmas felülete egyrészt még inkább hangsúlyozza a strukturált hatását, másrészt lehetővé teszi, hogy a lehető legnagyobb hűséggel reprodukálja a rozsdás fém látványát.

Az Icon még tovább gondolta ezt a design, hiszen a málladozó hatású struktúrált felületet, tükörsima magasfénnyel váltotta fel, amivel is a burkolatot kiemelve ipari környezetéből, egy új, modern stílus formába helyezte át.

További részletes információ, a magyarországi forgalmazók, a: http://www.mediterrankeramia.hu/ és a  http://www.csempepont.hu/