06
dec

Válassz karácsonyi ajándékot a LIGNE ROSET kínálatából

A karácsony  ma már a design világában is tetten érhető. A francia LIGNE ROSET tervezői igazán értenek ahhoz, hogyan varázsoljanak bensőséges hangulatot otthonunkba, mind a hétköznapokon, mind a karácsony közeledtével.

Gyönyörű lakberendezési tárgyaikkal mindig sikerül meglepetést okozni, melyek egyszerre sugároznak  modern letisztult eleganciát és a finom francia sikket az enteriőrben.

Mostani összeállításunkban a karácsonyhoz kötődően válogattunk gazdag váza kínálatukból – megfűszerezve néhány izgalmas, többfunkciós lámpával –  melyek közt mind az otthonunk dekorálásához, mind szeretteink megajándékozásához számos ötletet találunk. Ha pedig kiválasztottuk a legjobban tetszőt, azt azonnal haza is vihetjük a LIGNE ROSET BUDAPEST belvárosi bemutatóterméből.

Mintha csak japán origami lenne a POLYGON randomszerű, élein fekete kontúrozású virágváza, ami már önmagában is feltűnő jelenség az enteriőrben.

A JALI vázák fehér pocelán és az aranyszínű drótcsipkés elemek közt tetszőlegesen cserélgethetjük a váza és a lámpa funkciókat.

Mint nagy filcgömbök, úgy sorakoznak egymás mellett a kés és szürke színű, modern ASIRA vázák.

A különböző méretű, fehér és türkíz színű porcelán HUGE vázák virágokkal és nélkülük is, egyaránt látványos dekorációs tárgyként funkcionálnak

A Pot Argile kaspóban pont elférnek a mini örökzöldek és virágos erikák, melyek a karácsony állandó dekorációs szereplői. Ünnep után pedig a benne lévő dekorációt évszaktól és hangulatunktól függően egész évben tetszés szerint cserélgethetjük.

Kétféle méretben kapható, fehér és finom égszínkék színű ROSEUA váza. Leginkább egy lecsupaszított fatörzsre hasonlít, aminek ágaiba helyezhetők a virágszálak és akár virágokkal, akár nélkülük mintegy kortárs szobrászati alkotás díszítenek az enteriőrben.

Lámpa és könyvtámasz is egyben a manapság kedvelt rose gold szín és fekete kombinációjában készült ONDULE lámpa.

A csodaszép BANDANSKA kristályvázák háromféle méretben és puha pasztellszínekben dekorálják az enteriőrt.

Ha akarom váza, ha akarom lámpa a Mold különleges, kétfunkciós beton designja.

Önmagokban, vagy csoportba rendezve, virággal, vagy nélkülük, egyarán látványosak az akvarell színű, lágyan csavarodó WO vázák.