06
dec

Illatos karácsony – Dr Vranjes exkluzív home parfümök Olaszország szívéből…

Létezik egy vállalat Firenzében, mely egyedülálló illatokat hoz létre az érzékek megkísértésére. A DR VRANJES FIRENZE home parfümjei a világ minden táján, Párizstól, Tokyoig, egyet jelentenek a luxussal, kifinomultsággal és jóléttel, valamint az autentikus olasz életmóddal…

A világhírű cég története 1983-ban, Firenzében kezdődött, ahol a vegyész, illetve gyógyszerész végzettségű és már elismert kozmetikai termékeket gyártó Dr. Paolo Vranjes az első illatot, mintegy engesztelésül, személyes ajándékként készítette a felesége számára. Ezzel szerette volna kárpótolni a sok távol töltött idő miatt, melyet a munkájával töltött. Azonban, mint kiderült a nagyvonalú ajándék nem maradt meg egyetlen, egyszeri különlegesség formájában, hiszen a feleségének annyira megtetszett az exkluzív home parfüm, hogy mára az Ő irányításával személyes ajándékból, a világ egyik leghíresebb cége fejlődött ki.

A mára több, mint 40 illatból álló páratlan kompozíciók mindegyike egy-egy személyes koktél, melyeket egytől egyik Firenze történelmi építészete, palotái és katedrálisai, valamint a várost körbeölelő Toszkán dombok bódító virág és bor esszenciái ihlettek.

A Ponte Vecchio közelében fekvő, egykoron uralkodói rezidencia, a 15. századi Palazzo Pitti és a mögötte elterülő csodálatos reneszánsz kert a Gardino di Boboli, Olaszország egyik leghíresebb és legnagyobb székesegyháza, a Santa Maria del Fiore, a világ legnagyobb ferencesrendi temploma, a Firenze történelmi központjában álló Santa Croce, vagy az anno toszkánai nagyhercegek székhelye és Firenze politikai központja a város egyik legjelentősebb épülete a Piazza della Signoria-on fekvő Palazzo Vecchi

A Dom a kristályüvegek formavilágát ihlette, a Boboli kert névadója lett a Giardino di Boboli esszenciának, a pazarul díszített reneszánsz ablakok pedig mint csodaszép üvegkupakok vonultak be DR VRANJES történetébe.

A mára több mint 40 különböző illatot számláló különleges home parfümök immáron Magyarországon is elérhetők.  A máka, az anyacég által ajánlott legkedveltebb illatokkal kerül bevezetésre, mely évszakoknén folyamatosan bővöl további új esszenciákkal és termékekkel, így együtt fedezhetjük fel, ismerhetjük meg, és barátkozhatunk meg az öszes illattal.

A már kapható illatok bejelentkezés után kipróbálhatók a GRANGE HUNGARY, illetve a MAYA HOME bemutatótermeiben.

A csodálatos esszenciákat DR VRANJES több kategóriába rendezi, amelyek természetesen nem a minőségükben, hanem az eltérő illatszórásban (diffúzor, illatlámpa, illatgyertya) megjelenő különbségeket jelenti.

Az egyik kategóriában a tradícionálisabb, klasszikusabb ismertebb illatokat találjuk, míg a kollekcióban a speciális, szezonális alkalmakra komponált odorok sorakoznak. A kristály kelyhekben kínált kivonatok mellett a gyár készít szebbnél szebb színű  illatlámpákat, illetve a legkedveltebb esszenciákból illatgyertyákat is.

Az illatok ötféle, 100 ml-től 5000 ml-es kisszerelésig kaphatók, így minden ambiance-hoz kiválasztható az ideális üvegméret, mely meghatározásához, személyes tanácsadással segítenek.

Rosso Nobile KOLLEKCIÓ illat, diffúzoros, pálcikás formában - azonnal kapható

Rosso Nobile KOLLEKCIÓ illat, diffúzoros, fekete pálcikás kivitelben – azonnal kapható

Giardino di Boboli tradícionális illat manufaktúrális KRISTÁLY KEHELYBEN - az illat azonnal kapható

Giardino di Boboli tradícionális illat manufaktúrális KRISTÁLY KEHELYBEN – az illat azonnal kapható

Terra és Chinotto Pepe TRADÍCIONÁLIS illat, diffúzoros, pálcikás formában

Terra és Chinotto Pepe TRADÍCIONÁLIS illat, diffúzoros, pálcikás formában (tavasztól kapható)

https://www.youtube.com/watch?v=iXZqeV2jCN0

Kristáyüveg ILLATLÁMPÁK (tavasztól kaphatók)

A legfrisseb termékcsalád, a több méretben, matt és fényes kivitelben kapható dekoratív ILLATGYERTYÁK

A legfrissebb termékcsalád: több méretben, matt és fényes kivitelben kapható dekoratív ILLATGYERTYÁK (ősztől kaphatók)

A tradicionális illatok a DR VRANJES családon belül a következő csokrokba köthetők:  elegáns virág illatok (magnólia, tubarózsa, liliom, jázmin és rózsa esszenciák), fűszeresen romantikus, egzotikus illatok  – ámbra, vanilia, szantál, gyömbér cédrus, lágy gyümölcsös illatok (görögdinnye, gránátalma, narancs, grapefruit, feketribizli) olasz gyümölcsös és virágos kert illatok (keserű narancs, vörös szőlő, mandarin, gránátalma, menta, rózsa), a négy égtáj és a négy elem illatai.

A DR VRANJES család közkedvelt illatai, melyeket közelebbről is meg lehet ismerni és személyesen kipróbálni:

AMBRA – klasszikusan dolgozószobába, vagy nappalikba ajánlott, fáradtságot enyhítő, hangulatot emelő esszencia. Egzotikusan elegáns illat, púderes borostyán fátyolba öltöztetett csipetnyi vanília és szantálfa hozzáadásával  (azonnal kapható)

GINGER LIME – Stresszmentesítő és koncentrációt segítő, friss ragyogó lime és vitalizáló gyömbéres jegyekben keveredő, dinamikus illat. A Jávai vetiver fűnek köszönhetően, esőáztatta erdő illattal ajándékoz meg. Tiszta gondolatokra és cselekvésre serkentő, elegánsan puritán illat- (azonnal kapható)

GIARDINO DI BOBOLI – Firenze leghíresebb történelmi kertjébe hív üde tavaszi sétára ez a modern és klasszikus nappalikba egyaránt illő, citrusfélékkel, virágokkal és változatos cserjék megannyi frissességével megbolondított örömteli, mámorító illat. (azonnal kapható)

GIGLIO DI FIRENZE – tipikus hálószoba illat, átható bergamott, írisz, levendula keveréke, elagáns púderes felhanggal, nyugtató hatással. (azonnal kapható)

OUD NOBILE – Kelet és Nyugat találkozása, fűszeresen fás és citrusos mediterrán illat. Egyszerre friss és mély. Egy szippantásnyi világkörüli út. Értékes Agarfa és gyöngyöző tömjén keverednek a mediterrán narancsvirág és bergamott üdeségével. Ezzel a kedvelt illattal ünnepelte meg a cég fennállásának 30. évfordulóját. Intenzív, jellemzően maszkulin, mondhatni férfiasan szexis, elegáns és tagadhatatlanul DOLCE VITA illat. (azonnal kapható)

SPECIÁLIS KOLLEKCIÓ ILLATOK

Ezek az illatok jobbára speciális alkalmakhoz, egy-egy szezonhoz köthetők. Az egyedi design, és exkluzív csomagolás igazodik az illat ünnepi jellegéhez. Ebben a kollekcióban találjuk a különböző italok és koktélok inspirálta illatokat.

CALVADOS – Az ünnepelt Normand alma likör ihlette illat, elegánsan finom coriander, csillogó vörös alma és értékes szantálfa hangsúlyokkal, férfias dolgozószobákba ajánlott. Az összetevőiben felbukkanó gyümölcsnek köszönhetően kiváló választás konyhák és étkezők illatosítására is.

BELLINI – Gyöngyöző rozé bor gyümölcsösen friss illata, Velence lagúnáitól a kozmopolita New Yorkig repít permetével. Csillogóan fiatalos örömteli illat, a hamvas barack áttetszőségével. Energetizáló, szorongást csökkentő home-esszencia, nappalikba és étkezőkbe.

ROSSO NOBILE – Egy permetnyi vörösbor, a legfinomabb selymes Toszkán borok bukéjával a nappaliba költözik az Olasz vidék és életérzés. Finom, gyümölcsösen édes, szilva, eper és bogyósgyümölcsös esszenciáival, valamint fekete bambusz pálcikáival  kiemeli az illat “mélységét”, amivel a klasszikus nappalik kuriózuma lesz.

További részletes információ, élménykonzultáció, valamint az illatok kipróbálása, a magyarországi kizárólagos forgalmazó, GRANGE HUNGARY  exkluzív, otthonos milliőjében.