05
dec

LIGNE ROSET design fotelt karácsonyra – vagy, csak úgy…

A kanapé, az ágy általában közös bútordarabnak számít egy családban, talán ezért is szeretünk felkutatni egy igazán jó fotelt, mert az képes megteremti a privát szférát az otthonon belül, általában a nappali egy nyugodtabb szegletében.

Toa

Bonnie

Ruché

Bár létjogusultsága mindig van, a hideg idő és a rövid nappalok beköszöntével szerepük ebben az időszakban minden évben újra felértékelődik.

Amedée

Riga

Pumpkin

Ilyenkor jól esik olvasgatni, teázgatni, beszélgetni, kicsit lassabra venni az estéket. A LIGNE ROSET kínálatában több tucatnyi csodaszép és különösen kényelmes fotel közt válogathatunk, a legváltozatosabb színekben és formákban.

Bonnie

Beau Fixe

Moel

A maximális kényelemhez érdemes a fotelokhoz lábzsámolyt is beszerezni, amikből a legtöbb kollekciónak sajátja is létezik. Ha nem akarunk külön zsámolyt tologatni, akkor dönthetünk az egyre népszerűbb, ún. lounge chair-ek mellett is, amik valójában azok a hosszú fotelek, melyek nyújtott ülése egyszemélyes relax kanapévá alakítja az ülőhelyet.

Okura

A jó olvasósarokban a fotel úgy helyezkedik el, hogy napközben elég természetes fényt kaphasson, amit azután a borús napokon és a kora esti óráktól megfelelő világítással tehetünk maradéktalan funkcionalitásúvá.  Akár olvasáshoz, akár csendes beszélgetéshez választunk lámpát a fotel(ek) mellé,  mindenképp olyan lámpa mellett döntsünk, ami a beszélgetéshez gyenge szórt fényt, az  olvasáshoz pedig irányítható csúcsfényt is biztosít.

Solveig lámpa és Belem fotel

Komfortosabbá válhat az olvasó/beszélgetősarok ha lehetőségünk van lerakóasztalka, különféle folyóiratgyűjtő kosarak, tartók elhelyezésére is a fotel közelében, így az olvasnivaló egyrészt rendezhető, másrészt a látványa is sokkal kellemesebb…

További részletes információ a francia LIGNE ROSET bútorairól, a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.

Charmotte tároló kosarak többféle színben és méretben

Manarola

Archi