27
nov

Vulkanikus kőhatás a burkolat újdonságok közt

Nem rég találkoztam az olasz PROVENZA  új burkolat szériájával, a természetes vulkanikus kő imitációjú VULCANICA sorozattal és annak színes változatával, a RAKU szériával.

A nyolcféle különböző méretben és változatos formátumokban létező burkolatok felülete érintésre bársonyosan sima, ugyanakkor rendelkezik minden olyan magas paraméterrel – csúszásmentesség és különböző fizikai hatásokkal szembeni ellenállóképesség – amely alkalmassá teszi bármely lakó- és kereskedelmi környezetben való felhasználásra.

A Vulcanica természetes kő-, és a Raku színes árnyalatainak kombinálása olyan kimeríthetetlen változatosságot kínál a belsőépítészetben,  amely által a kontrasztokat egységbe foglalva, tökéletes egyensúly alakítható ki a terekben.

A háromdimenziós burkolat dekorok gazdag mozgást ajándékoznak a meglepő és kifinomult atmoszférájú tereknek, míg a színes, fényes mázas változatok csillogást és és teljesen más hangulatot, vidám, fiatalos lendületett visznek a falak közé.

A színek minden árnyalata fontos szerepet tölt be a kollekcióban, hiszen más és más intenzitásban és különféle hangulatokat sugallva, de mégis egységes harmóniát alkotva hangolják össze a tereket.

További részletes információ, a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGERS-DADO BT elérhetőségein.