21
nov

Adventi koszorú és karácsonyi kopogtató modern stílusban

A karácsonyi koszorúk és ajtókopogtatók tradicionális formáit gondolta újra a csodaszép kézműves munkáról híres KIPP KOPP DESIGN fiatal virágkötő tulajdonosa és egyben tervezője Csépke Sára. A természetes alapanyagokból készülő, imádnivalóan bájos, tradicionális darabok igazi művészi alkotások, melyek idén letisztult, kifejezetten modern változatokkal bővültek.

A KIPP KOPP DESIGN észrevette a piaci rést, és mert egy nagyot álmodni. Tucatnyi gyönyörű adventi koszorút, ajtókopogtatót, és innovatív karácsonyi dekorációs boxot álmodott meg a mai modern és minimál trendeket képviselő otthonok dekorálására – úgy, hogy közben azok megtartották az ünnep bensőséges, meleg hangulatát.

A új színek igazodtak az új irányzathoz, a karácsonytól elválaszthatatlan zöld és fehér mellett a pirosak bordóvá mélyültek és megjelentek a fáradtrózsaszín, a szürke valamint a türkíz árnyalatai.

A jellegzetes ódon fa táblácskákat finom textúrájú monokróm kartonok és modern víztiszta plexik váltották, azonban a rájuk festett mintavilág és a díszes kalligráfiák megőrizték a karácsony romantikáját. Na jó, azért időnként felvillan például egy hóeseésben álldogáló mikulássapkás flamingó is, csak úgy, a (t)rend kedvéért…

A minimalizmust szem előtt tarva számos adventi koszorú készül önmagában, csupán fenyőből, vagy ritka termésekből (gyapot, meridianum, bakuli) melyek egyedüli ékei maguk a különleges termések és a nosztalgikus hangulatú köszöntő táblácskák.

Hát kell ennél stílusosabb dekoráció karácsonykor egy modern otthonba…?

További részletes informmáció, a KIPP KOPP DESIGN elérhetőségein, folytatásban pedig a  Különleges karácsonyi doorboxok…