13
nov

LIGNE ROSET könyvespoc és TV szekrény újdonság

A Numéro111 design három fiatal tervezője – Sophie Françon, Jennifer Julien és Grégory Peyrache építész –  úgy döntött, hogy tovább gondolja a 2016-ban született nagysikerű darabját, a CLYDE asztalt.

Ligne Roset - Clyde asztal

Így született meg idén, az immáron már családot képező CLYDE sorozat további két gyönyörű tagja: egy magas könyvespolc, és egy többcélú,  nyitott szekrényként / TV szekrényként is használható alacsony polc.

Ligne Roset - Clyde könyvespolc

Az új design kiindulópontként megtartotta az alapvető jellemzőket – a rézzel bevont vagy fekete lakkozott acélszerkezetet V alakú alátámasztásaival, valamint a felső részek egymásra építettségével.

Ligne Roset - Clyde könyvespolc

A lenyűgöző füstös tölgyfurnér, a márványhatású kerámia és sárgaréz részletek  gyönyörűen illeszkednek ebbe a formavilágba miközben csodálatosan könnyű, légies benyomást keltenek. Ennek oka az egymástól különböző távolságra álló vékony acél vázak közötti rések által keltett tér, valamint az izgalmas fény-árnyék játékra is képes perforált, számos motívumban és színben választható acél hátlemez. Ez utóbbinak feszes ipari jellegét szépen oldják a polcok  lekerekített sarkai, melyek ezáltal a könnyedség mellé, finom puhaságot is adnak a designhoz.

Ligne Roset - Clyde alacsony könyvespolc / TV szekrény

További különlegessége a gyűjteménynek, hogy a magas könyvespolcok mindkét rácsos hátpanelje kérhető kárpitozással is, mégpedig 53 színben Steelcut Trio anyaggal.

A CLYDE a kortárs design és a modern luxus azon képviselője, melyben a kreatív ötleteket a legújabb innovatív technológiák formálták időtlen példaértékű mobiliákká.

További részletes információ a francia LIGNE ROSET bútorairól, a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein. 

Ligne Roset - Clyde könyvespolc

Ligne Roset - Clyde könyvespolc