14
okt

LAFABBRICA / AVA – Cersaie 2018 trendek és újdonság

Az idei CERSAIE kiállításon is rengeteg látogatót vonzott az ITALCER GROUP csoporthoz tartozó LAFABBRICA/AVA kiállítói standja, ahol számos újdonsággal és merész innovációval ismerkedhettek az érdeklődők.

A LA FABBRICA új sorozatai, a cementlap, a textil illetve a parketta hatású burkolat újdonságok egyértelmű, osztatlan sikert arattak mind  a szakmai mind a privát látogató közönség körében.

STEELISTC

egy nagyon elegáns, minimalista kollekció, melyben a szövet és a fém textúrák innovatív  kerámia kivitelben kombinálódnak…

STIRLING

a fapadlók kifinomult stílusú porcelán újraértelmezése…

YOSEMITE

a régi épületek autentikus parkáttáinak 21. századi,  modern változata…

Yosemite

Yosemite

Cementlap hatású újdonságai változatos mintákkal, több színben, hozzájuk tartozó, azonos tónusú alaplapokkal készülnek.

E mellett a LAFABBRICA egy új, nagyobb, 180 centiméteres lapmérettel is megjelent, ami már a fahatású kollekcióikban is megtalálható.

Ca’ Foscari – már 180 cm-es új lapmétretben is készül

A gyár prémiumkategóriáját képviselő AVA óriás lapjai új színekben, méretben és textúrákban debütáltak.

A márványtrendet követő formációk, a: Volakas (szürke) Bianco Alpi, Tortoise, a Metal és Volcano, amik mellett új travertin textúrák is megjelentek. A Travertino hagyományos beige színben, a Copacabana fekete-fehér nagy erezetes, az Onici – Wild Onix pedig finom, diszkrét erezetes formában.

Ezek az impozáns porcelánburkolaok a természetes kövek tökéletes, élethű interpretációi,  320*160 és 240*120 centiméteres óriás formátumokban.  Két már ismert és kedvelt gyűjtemény, a Highline és a Castle pedig szintén az új  80×180 nagy formátumú integrációval is bemutatásra került. A kimondottan a nagylapokhoz kifejleszetett új digitális gyártási technológiának köszönhetően a márvány és travertin hatású burkolatok erezetválasztéka a végtelen formációk lehetőségét biztosítja, így érve el a lehető legtermészetesebb, randomszerű, élethű textúrát…

További részletes információ a LAFABBRICA és az AVA CERAMICA, valamint a magyaroszági forgalmazók, a MEDITERRÁN KERÁMIA, valamint a CSEMPEPONT elérhetőségein.