09
okt

6. CARACALLA DESIGN DAYS – 2018 KIÁLLÍTÓK

LIGNE ROSET ÚJDONSÁGOK…

A neves francia designbútorgyártó cég, a LIGNE ROSET két 2019-es újdonságával is megismerkedhettek a CARACALLA DESIGN DAYS  2018 kiállításon a BÁLNA BUDAPEST -ben.  Az új j kollekciók két generációt céloznak: egyikük kreatív luxus designjával a legfiatalabb  generációhoz szól, míg a másik, modern klasszikus elegenaciájával inkább a  40 feletti korosztályt szólítja meg.

Az olasz LucidiPevere Design Stúdio  többszörös díjnyertes PAIPAI loveseat fotelja a tervező páros első munkája a LIGNE ROSET számára mely ráadásul megjelenése után ” Az év 40 legjobb ülőbútora” közé azonnal be is válogatott az Ideat magazin.

A kanapé egy végtelen egyszerű formából egy magától értetődő természetesen egyszerű gesztussal bontakozik ki: akár egy papírlap, amely zárt alakba hajlik. Mint az origamiban, a lapos felületek egyszerű hajtásvonalai választják el a kartámaszokban végződő háttámlát az ülőfelülettől. Így születhetett meg a láthatóan kényelmes gubóülés.

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / Paipai szófa

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / Paipai szófa

A  Marie Christine Dorner által tervezett multifunkcionális L’Imprévu  kanapé, a hangsúlyt a múlt és a jelen közötti kapcsolatok finom összehangolására helyezte. Különlegességét a különböző ülőmélységek és a különböző magasságban, egyedi dőlésszögben állítható háttámlái nyújtják. Ez a sokféle dimenzionalitás változatos megjelenésre és változatos funkcionalitásra ad lehetőséget.

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / L’Imprévu kanapé

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / L’Imprévu kanapé

Pierre Paulin új kanapéja, a BONNIE egy rendkívül látványos,maradéktalan maradéktalan konfortérzete nyújtó kanapécsalád, ami, finoman követi és öleli át emberi test vonalait.

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / Bonnie kanapé és fotel

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - LIGNE ROSET / Bonnie kanapé és fotel

További részletes információ a CARACALLA DESIGN DAYS  2018 és  a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.