09
okt

6. CARACALLA DESIGN DAYS – 2018 KIÁLLÍTÓK

DEVON@DEVON  ÚJDONSÁGOK…

VITO NESTA  káprázatos tapéta kollekciója, a SAMOA is megjelenik a CARACALLA DESIGN DAYS 2018 kiállításán. A gyűjtemény a harmincas évek művészettörténetének finom árnyalataiban jeleníti meg a tengert és annak víz alatti világát.

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - DEVON&DEVON / SAMOA, Black & white

Három színben három hangulatot sugall. A türkíz színű tenger arany színű halakkal az egyik legkedveltebb színvilágot, a szürke alapon vörös halak a kissé fülled, klasszikus fílinget hozzák. A tone is tone variáns, a  szürke alapon fekete halaival a környezttől függően idézheti klasszikus francia toile-t, de tökéletesen illeszkedhet a modern kortárs design beton trendjébe is.

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - DEVON&DEVON / SAMOA, Gold

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - DEVON&DEVON / SAMOA, Red

CARACALLA DESIGN DAYS 2018 - DEVON&DEVON / SAMOA, Black & white

Szintén a kiállításon kerül bemutatásra egy csodaszép mosdókonzol és egy klasszikus tükör. A fekete és fehér színekben létező COLETTE konzol miközben őrzi a DEVON@DEVON márvány konzolok báját,  kínálja is a kerámia előnyeit: a tartósságot, a  praktikumot és az egyszerű tisztíthatóságot.

Jellemzője a különböző kombinációkban történő elérhetőség, aminek köszönhetően változatos, kisebb és nagyobb pakolófelületek állnak rendelkezésre.

Lábai fekete, vagy fehér színekben,  krómozott öntött alumínium, könnyű arany vagy polírozott nikkel bevonatú változatokban létezek. Azt pedig, hogy melyik variáns tekinthetitek meg élőben, egyenlőre legyen titok – de egy biztos, csalódni nem fogtok… 🙂

További részletes információ a CARACALLA DESIGN DAYS  2018 és  a CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ elérhetőségein.