05
okt

Home office íróasztalok a LIGNE ROSET -tól

Napjainkban az íróasztal fontos szerepet tölt be életünkben. Mivel megváltoztak munkaszokásaink és egyre több “irodai” munkát végzünk otthoni környezetben, ezért egyre nagyobb figyelem fordul a home office íróasztalok felé. Mivel pedig ezek az íróasztalok otthoni környezetbe integrálódnak, kiválasztásuknál a funkcionalitás és a vizuális élmény azonos súllyal nyom a latban.

A LIGNE ROSET íróasztalaival, a francia eleganciát hozza be az otthon falai közé számos, formában, handulatban és stílusban. Idei újdonságaik közt két olyan íróasztal is található, melyek egyike a markáns férfias, a másik inkább a filigrán, nőiesebb kategóriát képviseli.

POSTMODERNE – design: Eric Jourdan

Ez, valójában egy komplett gyűjtemény, modern-klasszikus íróasztallal, polccal, vitrinnel és komóddal.  A koncepció formanyelve a bútorcsalád minden egyes darabjára kiterjed, kezdve a lekerekített élektől, az aszimmetrikus, üreges megjelenéseken át, a jellegzetes lábakig.  Az íróasztal robusztus teste természetes lakkozású dió furnérral készült, csak úgy, mint az előlapja, valamint a fiókok külső illetve belső felületei. A top, csodálatosan szép fekete márvány hatású kerámia kőből, vagy lakkozott üvegből választható.

LIGNE ROSET - POSTMODERNE íróasztal

REWRITE – design: Gam Fratesi

Izgalmas, különleges, mintha csak egy kortárs ékszer lenn a térben…  A Rewrite íróasztal különlegességét a finom vonalvezetésű hangszigetelt buborék adja,  ami egyszerre nyújt védelmet nyújt a külső zaj ellen, valamint csillapítja a belsejéből származó hangokat is. A lágyság érzését a természetes anyagoknak, a vékony dió váznak a habosított polyuretán buboréknak és az azt borító finom gyapjú szövetnek köszönheti. A design természetesen az íróasztallal szembeni mai elvárásokat  is figylembe veszi. Az asztal alatt rögzített lakkozott fémrács rejti a különböző elektromos csatlakozásokat és egyéb műszaki kábeleket amiből a vezetékek láthatatlan módon futnak tovább az íróasztal topjába épített kábelportba. A REWRITE egyszerre köt össze és választ el – miközben használója dolgozik el  tud szeparálódni privát munkaszférájában, ugyanakkor kapcsolatban is tud maradni környezetével. Köszönhetően fiman ívelt, lágy alakjnak, íróasztal a bárhol, akár nappaliban, hálószobában, de akár egy szélesebb folyosón is harmónikus látványt és ergonomikus munkafelület nyújt. 

LIGNE ROSET - Rewrite íróasztal

LIGNE ROSET - Rewrite íróasztal

POM’S – design: Julie Pfligersdorffer

Újragondolt kortárs szekreter, vékony, krómozott acéllábakon, többrétegű, natúr, vagy fehérre festett amerikai dióból. A fedlapját nyitott állapotában két finom bőrpánt tartja a helyén, asztallapja egyik oldalról nyitott, másik oldalról egy A4 méretű dokumentum befogadásra alkalmas, fekete bőrrel bevont fiókot rejt.

LIGNE ROSET - P'oms íróasztal

LIGNE ROSET - P'oms íróasztal

LIGNE ROSET - P'oms íróasztal

INSIDE WORLD – design: Noé Duchaufour-Lawrance

Egy férfias változat, anhamuszínre festett tölgy lábakon,  antracit színre festett  tölgy furnér asztallappal. Az íróasztal hátulját habosított  polyuretan takaróív védi a kíváncsi tekintetek elől, feszínén antracit színű szövet kárpitozással. A szövet kárpiton végigfutó zippzár a design része, de maga a kárpit fix rögzítésű.

További részletes információ a francia LIGNE ROSET bútorairól, a magyarországi forgalmazó, a LIGNE ROSET BUDAPEST elérhetőségein.