02
okt

MIRAGE – Cersaie 2018 trendek és újdonság

Több izgalmas újdonságot is bemutatott a CERSAIE 2018 kiálításon az egyik legnagyobb olasz burkolatgyártó, a MIRAGE. A gyönyörű greslapok új textúrákban és a semleges színpaletta változatos árnyalataiban jelentek meg a cég elegáns standján.

A MIRAGE új burkolatairól minden információt megtalász a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT ellérhetőségein.

BLUE.S

Pierre Bleue modern értelmezését a kiemelkedő technikai jellemzők, az új formátumok és felületek széles választéka jellemzi. Az esztétikai élmény rendkívüli, a designak pedig minden egyes részlete a valódi hozzáadott értékeket képviseli. Öt árnyalatban és kétféle – kavicsos, venetio- és márványhatású – felületi textúrában készül, bel és kültéri változatokban, valamint utóbbinak egy szárazon is rakható 20mm vastag formájában.

HUB

Elegáns, ugyanakkor, feszes, szigorú design jellemzi a kavicsos és műgyanta felületű, 9 árnyalatban kapható kortárs újdonságot.

BOTTEGA 225

Az új kollekció tökéletesen ötvözi a stilisztikai kutatás kreativitását, valamint a Mirage legújabb technológiáit. A természet inspirálta geometrikus, absztrakt és figuratív minták,  a fában és bambuszban rejlő lehetőségek valami egészen újszerű megközelítésben láttatják a burkolat designt, miközben gyönyörű egyensúlyt teremtenek a “természetes és a mesterséges” közt.

JURUPA

Tökéletes keveréke a fa melegségnek és eleganciájának – porcelánban elbeszélve. Az új gyűjtemény különleges felülete élethűen reflektálja a simára gyalult fa textúráit,  5 kifinomult, semleges árnyalatban.

ESPRIT 2.0

Egy gyűjtemény, ami ötféle természetes követ foglal magába, természetesen a legmodernebb, újgenerációs szellemben nmegálmodott kőporcelán lapok formáiban.

HAIKU

Újragondolt porcelánlapok, melyek egyrészt a századforduló rusztikus a beton-, illetve cementlapjaira, másrészt Umbria, Toszkána és Franciaország hagyományos terrakotta csempéire emlékeztetnek, a tradíciók és a kortárs innovációk tökéletes ötvözeteként.