02
okt

Klasszikus és innovatív kerti szék változatok luxus minőségben

A kertibútor  trendek az utóbbi években egyre inkább a szabad ég alá vitt enteriőrök kényelmének irányba mutatnak. Az emberek – akár a füves területek rovására is – de egyre gyakrabban tervezne kültéri konyhát, étkezőt, nappalit,  vagy trendi süllyesztett tűzrakót  és úgy tűnik, hogy egyre kreatívabbá válunk, amikor a külső területek kialakításáról van szó.

Ezáltal pedig olybá tűnik, a kertek és a teraszok leginkább az enteriőr terekhez hasonlatossá kezdenek válni, amely leginkább annyit tesz, hogy a bent megszokott kényelmet szeretnék ugyanúgy elérni kint, a szabadban is. Amikor a kerti étkezések kerülnek szóba, a helyhez igazodó különféle méretű étkező asztalok mellett a kiemelkedő szerephez jutnak a kerti étkezőszékek is.

A karfás és karfa nélküli változatok, valamint a különféle ülőkék, padok és bárszékek egyaránt megtalálhatók a SPLENDID OUTDOORS prémiumkatagóriás kültéibútor kínálatában.

A világhírű SUMMIT étkezőszékeinek alapanyaga az angol cég környezettudatos gondolkodásának köszönhetően, saját teakfa ültetvényéről származik. A megkülönböztetően szép székek egyedisége és az egyszeri, megismételhetetlen angol patinája adja a bútor valódi esszenciáját.

Modern és klasszikus körnezetbe egyaránt tökéletesen illeszkednek, mind a hagyományos, mind az újragondolt, modern változataikkal.

Figyelemre méltó könnyedséggel, elegánsan letisztult formában hozzák a klasszikus teakfa bútor jegyeket, speciális szövött szál ülései kivételesen gazdag luxus hangulatot sugallnak, melynek harmonikus kiegészítői a hasonló szellemiséget képviselő különböző méretekben létező étkező asztalok.

Napjaink kerti bútor trendjének alapanyagai igen széles skálán mozognak, és a természetes alapanyagok mellett itt is kiemelkedő szerephez jutnak az innovatív, mesterségesen előállított, igazi környezettudatos alapanyagok. Az merikai LOLL DESIG kerti székei, megjelenésükben  a fából készült  a hagyományos és az kortárs design formákat egyaránt képviselik.

A 100%-ban újrahasznosított új alapanyag jelentős előrelépés a székek tipológiai megjelenésében, csak úgy, mint azok kültéri használatra bővített funkcionalitásában.

Ennek megfelelően a székek amellett, hogy tucatnyi markáns színben készülnek, ami szintén fontos szerepet játszik a sokoldalú megjelenésében, újféle lehetőségek sorát kínálja a szín sémákban is.

A legnépszerűbb  színek a fehér, fekete és bézs mellett megjelennek a az  olyan természetes árnyalatok is, mint a terrakotta, barna és olívzöld, és fűzöld színek ami némi terepszínű hatást nyújt szabadtéri környezetben. A színek emellett egyedi megjelenést is kölcsönöz a székeknek, ami által azok klasszikus alakját egy határozottan modern, kortárs kontextusba emeli át.

A kiemelkedő minőségű tradcionális teak-, és innovatív újrahasznosított alapanyagokből készülő kerti székek tökéletesen időjárásállók, ellenálnak napfénynek, esőnek, hónak, nem karcosodnak és foltosodnak, így amellett, hogy maradéktalanul használhatók az otthoni kertekben, kiváló választásnak bizonyultak éttermek, kávézók, és más nyilvános helyszínek bel- és kültéri környezetében is.

További részletes információ a SUMMIT kerti bútorokról a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS  elérhetőségein.