23
Sze

BORA – professzionális főzőlapba süllyesztett páraelszívó rendszer

Az innováció, esztétika és kiemelkedő hatékonyság… Ez a hármas jellemzi a  BORA Professional sorozatának Revolution 2.0 konyhai páraelszívó készülékét.

A főzési folyamatokhoz igazodó optimális teljesítményt egy elektronikus vezérlő rendszer szabályozza, ez biztosítja  a főzőlapok és a főzőlapba épített elszívó közötti kommunikációt. Minden funkciója ( energia szabályzás, programok, hőmérséklet) egy intelligens szabályzógombbal működtethető, az biztosítja optimális energia felhasználását és kiváló hatékonyságát.

BORA Professional főzőlapjai jelenleg a legnagyobbak a hazai piacon, és akár a legmodernebb design szerinti lebegő munkapultokba is besüllyeszthetők. Mivel minimális beépítési magassága mindössze 199 mm, a lehető legnagyobb tervezési szabadságot teszik lehetővé.

Elektromosan vezérelt elszívó nyílása a jelenlegi legmélyebb főzőlapba integráltak, ami azt jelenti hogy  nettó főző felülete 20%-al nagyobb, mint a jelenlegi hagyományos méretű főzőlapoké.

A lenyűgöző stílus, a minimalista design, a gondosan kiválasztott anyagok a páratlan külleméről,  míg a hatékony funkciók a lehető legtökéletesebb elszívásról gondoskodnak akkor is, ha a főzés gázzal történik.

BORA Professional egy egységes,  főzőlapokból és páraelszívóból álló rendszer, ami teljes megoldást kínál kompromisszumok nélküli minőség minden részletében. Innovatív EC motor technológiája,  az A ++ energiahatékonysági besorolásának záloga.

Tisztítása rendkívül egyszerű, hála a széles elszívó nyíláson át könnyen megközelíthető és eltávolítható szűrőjének és tálcájának, amit beépített  fogantyúk tesznek még könnyebbé.

Kiemelkedő hangszigetelése mellett további értéke a Revolution 2.0-nek, hogy nincs bosszantó, felfelé szálló gőz, így ennek áramlása sem befolyásolja a tökéletes tiszta látványt a konyhában.

további részletes információ:  INTERNI BUDAPEST