14
Sze

S/ALON BUDAPEST – SIL ENTERIŐR

A több mint 25 éves szakmai múltra visszatekintő SIL DESIGN ma az ország egyik legnagyobb lakberendezési szakértője, tervezője és kereskedője.

Közel kétszáz, kiemelkedő kvalitású gyártóval dolgozik melyek közül nem egy a világ élvonalbeli trenddiktáló gyártója és melyek közül többnek kizárólagos képviselője is.

A látogatók a SIL DESIGN standján ízelítőt kapnak a cég komplex enteriőr tervezési szemléletéből, melyet a kiemelt fontossággal bíró partnereik különlegesen szép design termékein keresztül adnak át a látogatóknak.

Bemutatóterem

A SIL DESIGN portfóliójának egyik kiemelt brandje a ma a világ egyik legelismertebb , piac meghatározó designbútor , illetve konyhabútor gyártója, a POLIFORM. Sikerét innovatív látásmódjának, környezettudatos gondolkodásnak és komplex szemléletének köszönheti. Termékei minden egyes kategóriája a legmagasabb kvalitást képviselik. Termékpalettája a design, a színek valamint az anyagok tökéletes összhangjára épül és ez a zseniális komplexitás az, aminek köszönhetően a Poliform bútorok képesek a példa nélküli harmónia megteremtésére a nappalik, a hálószobák és gardróbok, valamint a konyhák élettereiben.

A világ egyik leghíresebb design kandalló gyára az 1967-ben alapított francia FOCUS. A világhírű designert  leginkább a „lámpavilág Picassojához” Ingo Maurerhez lehet hasonlítani. indkettőjüket minden szembejövő hétköznapi tárgy megihleti – így készülhetnek a montpellier-i „műhelyben” robbantott, omladozó épületet idéző, vagy akár futurisztikus szoborszerű, teljesen egyedülálló látásmódot képviselő utánozhatatlan stílusú acélkandallóik – amik a legkevésbé sem nevezhetők „simán” design kandallónak. A FOCUS egyfajta különleges életérzés, ami igen csak fehér holló ezen a palettán.

Az olasz MODULNOVA enteriőr-, konyha- és fürdőszoba bútorai a modern minimalista design egyik legragyogóbb példái – a legmagasabb minőségben. Letisztult formavilágukkal, neutrális színeikkel, perfect funkcionalitásukkal és rendszeres innovációikkal, a szegmens kiemelt figyelemmel kísért, preferált tagjai.

A WALL & DECO a világ legizgalmasabb tapétagyártóinak egyike, akinek termékdesignja és innováció rendre átírják a tapétákról alkotott klasszikus nézeteket. Tapétái a különleges alapanyagoknak és egyedülálló technológiáknak köszönhetően a szoba enteriőrök mellett a konyhákban, fürdőszobákban valamint a szabadban, akár homlokzatburkolatként is garantáltan, teljes biztonságban alkalmazhatók.

Az olasz FOSCARINI lámpái nem egyszerű funkcionális világítótestek, hanem olyan különleges design tárgyak , melyek szépséggel és érzelmekkel töltött tereket alkotnak. A Foscarini design egyet jelent a független fantázia szabadságával, a szigor és a szenvedély páratlan párosával.

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST és a kiállító, a  SIL DESIGN elérhetőségein.