14
Sze

S/ALON BUDAPEST – POINTONE

Az idei évben először megrendezésre kerülő  S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon, több, olyan magyarországi  cég is színre lép, akik portfóliójubanszámos kiemelkedő minőségű, prémiumkategóriás gyártót képviselnek.

Bemutatóterem

A POINTONE Belsőépítészeti központ fő törekvése, hogy ügyfeleivel sikeresen együttműködjön otthonuk különleges és magas színvonalú belsőépítészeti kialakításában.

Termék kínálatukben burkolatok, design kiegészítők és exkluzív bútorokról egyaránt megtalálhatók.  A belsőépítészeti központ szakképzett munkatársai egyedi belsőépítészeti megoldások számos lehetőségével várják ügyfeleiket, a PONTZERO Bemutatóterem mellett 2017-ben nyitott Belsőépítészeti Központjukban.

Ezzel a projekttel egy olyan központot hoztak létre,  showroom és meeting point egyszerre, ám a bemutatóterem nem a szó hagyományos értlmében vett showroom. Valójában egy szakmai helyszín, ahol a belsőépítészet innovációit mutatják be, egy találkozóhely, ahol építészek, belsőépítészek és lakberendezők inspirálódhatnak és tarthatnak közös megbeszéléseket.

A POINONE Bemutatóterem kínálatában számos nagy brandekkel találkozhatunk, többek közt a FLORIM csoporttal, azon belűl is a kiemelten kezelt a nagytáblás kerámia lapok egyik legneveseb gyártójával, a CEDIT csoportottal. Emellett további fontos tényező, hogy a POINTONE egyben ország első független CEDIT Bemutatóterme is.

A MILLIKEN modul szőnyegpadlókra  korábban a túlnyomó részt  irodai- és álpadlós rendszereken történő felhasználás volt jellemző, ez azonban mára a szállodai és lakossági szegmens felé is kiteljesedett. Letisztult stílus, számtalan forma, szín, textúra és hangulat jellemzi ezeket a szőnyegeket, melyeknek nem csak designja, de technikai paraméterei is egyedülállók a piacon.

A POINTONE kizárólagos forgalmazásában található  INKIOSTRO BIANCO az a brand, ami nem marad hatás nélkül, ami mellett senki nem tud elmenni szó nélkül…  Kreativitástól és művészettől túlcsorduló tapétái és parkettái egytől egyig egyediséget sugároznak. A klasszikus tapéták újragondolásából születnek a változatos kollekciók, amin művészek és designerek dolgoznak különböző stílusokat ötvözve.

A hosszú múltra visszatekintő MOROSO szintén kiemelt helyet foglal el a cég kínálatában.  A világ legtehetségesebb tervezőivel szoros együttműködésben született valódi luxustermékek két korszak két aspektusát jeleníti meg termékein keresztül. Egyik az alvilág által inspirált karakteresebb vonal, míg a másikegy sokkal impulzívabb, sokkaltisztább és lágyabb vonal, a tervező Patrizia Moroso és a Diesel tervező csapat közös munkájának  eredményeként.

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST és kiállító, a POINTONE elérhetőségein

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST és a POINTONE elérhetőségein