14
Sze

S/ALON BUDAPEST – FARROW & BALL

A Farrow&Ball angol festék,- és tapétagyártó manufaktúra a világ festékgyártói között vezető, trendirányító szerepet betöltő vállalat. Az öko-festékek közül egyedülálló, utánozhatatlan felületi strukturával és színpalettával, valamint festékszíneiben teljes mértékben megegyező, ikonikus tapéta kollekcióval rendelkezik.

A Farrow&Ball azonban nem csupán festéket gyárt, hanem a környezetünk és egészségünk iránti felelőségteljes gondolkodást és szemléletmódot közvetít.

A felhasználók számára különös látásmóddal készíti elő a kész szín kombinációkat, kézbe adva ezzel egy olyan lehetőséget, amellyel élve könnyedén alkothatók harmonikus terek.

Ha az egyedi megjelenésű színkártyáit nézünk, azonnal látjuk a különbséget: a 132 színből álló paletta egyedülállóan kigondolt rendszer szerint sorakoztatja fel a valódi festékkel festett kis színmintákat. A paletta semleges /kiegészítő színei tökéletes harmóniában kapcsolódnak a különböző színcsoportok lágyabb vagy erősebb színeihez.

A budapesti márkaképviselet üzletében a festékszínekhez különös gondossággal válogatott lakástextil/kárpit/szőnyeg kollekció is megtalálható, hogy egy helyen könnyedén összeválogathatók legyenek a kifinomult színharmóniához szükséges alapok.

A kiállítási standjukon debütálnak a Farrow&Ball legújabb színei, amelyet világszerte szeptember 20-án tesznek közzé. Addig teljes titoktartás van minden kereskedőnél, és ezután a szeptember 20. bemutató után S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításon lesznek először látható a nagyközönség számára a cég idei szín újdonságai.

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST és a a kiállító, a  FARROW & BOOL / FAB COLOR elérhetőségein.