14
Sze

S/ALON BUDAPEST – EUROPA DESIGN

Az idei évben először megrendezésre kerülő  S/ALON BUDAPEST lakástrend kiállításon, több, olyan magyarországi  cég is színre lép, akik portfóliójubanszámos kiemelkedő minőségű, prémiumkategóriás gyártót képviselnek.

Bemutatóterem

Az EUROPADESIGN közel negyed évszázada foglalkozik az irodák és közületi terek optimális, ergonomikus  tervezésével és  berendezésével. Tevékenységük lefedi a teljes körű irodai auditot, amelynél a cég stratégiai fejlődésének tárgyi, és belsőépítészeti akadályait, illetve igényeit veszik nagyító alá.

Közel 40 európai és amerikai cég termékét forgalmazzuk, így egyedi megoldásokat kínálunk különböző stílusban és árfekvésben.

Referenciáik közt olyan kiemelkedő munkákat találni, mint az Avis Budget Group, Ustream, BCCH, General Electric, Citibank, Accor Hotels, FrieslandCampina SSC, Groupama Biztosító, Morgan Stanley, KPMG, Waberers vagy a Thyssen Krupp.

A NUNNA UUNI  egy letisztult skandináv stílusú, 100-ban zsírkőből készült, modern és energiatakarékos design  kandalló.  Rendkívül hosszantartó,  48 órás hőtartás teszi kényelmessé és komfortossá használatát.

A HERMAN MILLER a világ második legnagyobb irodabútor gyártója. Az amerikai cég olyan design ikonokat terveztetett és gyárt, mint a Bill Stumpf Aeron széke, mely számos világszabadalommal bír, vagy a Home Office-okba i ajánlott magasságában elektromosan állítható Atlas bútorcsalád. Általános jellemzője a székeknek és bútoroknak a 12 éves garancia, illetve a kimagasló újrahasznosíthatósági százalék.

Az EUROPA DESIG kínálatában megtalálható tölgyfurnéros rétegelt lemez és szinterezett acél lábú ülőkék, asztalom és polcok, a karakteres Y elemeknek köszönhetően egy egységes, és fiatalos, lendületes bútorcsaládot alkotnak az modern formatervezés világában.  A 2012-ben alapított JUHOS DESIGN STUDIO  saját tervezésű és fejlesztésű bútorai rendszeres szereplői a hazai design kiállításoknak, így immáron,  a S/ALON BUDAPEST Lakástrend Kiállításnak is.

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST és a kiállító, az EUROPA DESIGN elérhetőségein.