14
Sze

S/ALON BUDAPEST – ANDREA-DESIGN INTERIORS / MARANDSHOP

Az Andrea-Design Interiors lakberendezői/belsőépítész vállalkozás, immár 14 éve foglalkozik belső terek, elsősorban magánházak, lakások tervezésével és teljes körű kivitelezéssel.

A cég névadója, alapítója Szakos Andrea enteriőr tervező, aki saját személyében felelős a tervezési munkákért. Munkáját látványtervező kolléga segíti, aki terveit professzionális szintű fotórealisztikus látványképekben kelti életre a megrendelőknek.

Az Andrea-Design Interiors egy nyitott szemléletű tervező- team, akik keresik az újdonságot, a kihívásokat. Marokkóból importált kézműves lakberendezési tárgyai adják a Marandshop alapját, amely a tervezői munka mellett egy kereskedelmi ágazatot is jelent.

A kiállítói standon a tervezői munka és a Marokkóból hozott berendezési tárgyakkal együtt mutatkoznak be. Ez alkalommal kívánják megmutatni, hogy a marokkói kézművesség remekművei és az onnan kapott inspiráció által itthon gyártott dekorációs elemek hogyan férnek meg egymás mellett egy modern, európai otthonban.

A szívvel-lélekkel válogatott tárgyakból nincs sok azonos, inkább 1-1 darabot hoznak, és azok is jóval magasabb minőségűek, mint az átlagos, turistáknak készült tömegáruk. A Marandshop és Andrea-Design Interiors állandó törekvése, hogy megfűszerezzék a tereket valami egyedivel, valami kézzel készített, egyedülálló elemmel, hogy az otthonok ne sablonok alapján épüljenek fel.

Információk a kiállításról és a termékekről, a szervező cég, a S/ALON BUDAPEST ,  és a kiállító, a MARANDSHOP valamint az  ANDREA-DESIGN INTERIORS elérhetőségein.