03
Sze

Színes és 3d-s csempe újdonságok

Finom neutrális, kellemes  pasztell színenű, izgalmas cementlap hatású és trendi 3d megjelenésű csempe újdonságok találhatók az olasz TONALITE 2018-as kollekciói közt

FLOOR 20

A csempék 10 × 20 centiméteres formátuma a klasszikus metrócsempék újragondolása,  amit 10 matt színben és 8 különféle felületi dombornyomással tervezett meg a gyártó. A színek és a textúrák már önmagukban is izgalmasak, de a méret modularitásuknak köszönhetően, egymássak is gond nélkül kombinálhatók.

AQUAREL

Ez a gyűjtemény szintén egy újraértelmezés. A Tonalite ezúttal a századforduló kedvelt stilisztikai elemét, a cementlapok szín-és mintavilágát  keltette új életre  15 × 15-ös formátumú, autentikus motívumvilágú csempék formáiban. A motívumok hatféle formában, a színek háromféle, mohazöld, tintakék és szürke árnylatokban jelennek meg. Az Aquarel négyzetes matt csempéi tökéletesen definiálnak a korhű, vagy akár a most trend képviselő loft hangulathoz, mind a padló-,  mind a falicsempék formáiban. A gyűjtemény különlegességét az akvarellekkel megegyező kromatikus hatású színvilág adja, ami egyfajta mélységgel hatja át a motívumokat, így keltve a nosztalgia és a  kézművesség érzetét a burkolatokban.

TISSUE

Nyolc szín és hét domború felületi minta jellemzi az egyedülálló és megismételhetetlen kialakítású Tissue kollekciót,  ami mai kortárs formában valósítja meg a Kraklét, a tradicionális repesztett üveg, vagy más néven jégüveg designt. A csempék 15*15 centiméteresek, nyolcféle, 7 pasztell és egy karakteres méregzöld árnyalatban készülnek. Mindegyik szín hétféle dombormyomott mintával létezik, melyek vegyesen, keverve találhatók a dobozokban.

További részletes információ a TONALITE burkolatokról a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein