01
Sze

Archiproducts Design Awards díjas Lea Ceramiche burkolat

Slimtech Timeless Marble

A 2017- Archipproducts Desig Awards díj egyik nyertese, a  Philippe Nigro francia tervező által tervezett Lea Ceramiche Slimtech Timeless Marble kollekció.

A stílus és az anyag közötti párbeszéd, a tervezési pontosság, a színek és a vésés és a randomszerű, természetes mintázat közt olyan kifinomult egyensúlyi elemeket tartalmaz, amelyek egyszerre emelik ki a valódi márvány klasszikus és modern oldalát.

A  rendkivűl ellenálló, könnyű, és hihetetlen vékony, mindössze 5,5 mm vastagságú burkolat kollekcióban fényes és matt felületekkel egyaránt találkozni, emellett vannak családok, melyekben a finoman struktúrált kőfelület jelenik meg – pont, mint a természetben.

Az Archiproducts által szervezett verseny a tervezők és a vállalatok közötti folyamatos és alapvető szinergiát meséli el, ami olyan tárgyak, termékek létrehozásához vezet, amelyek képesek új fejezeteket írni a tervezés történetében.

A Lea Ceramiche Timeless Marble burkolat kollekcióját 15 ország, mintegy 600 termékéből választották az év egyik nyertesek közé.

A gyújtemény a márvány lenyűgöző szépségét és maradandó értékét hangsúlyozza, miközben a természetben lévő valódi köveket óvva, azokat  a legújabb innovatív technológiákkal hívja új életre.

 

A Timeless Marble három, alapvetően extra nagy, 100*100,  50*150 és 100*300 centiméteres méretekben,  változatos erezetekkel és hat, a természetből merített gyönyörű, Calacatta Gold Extra, Statuario White, Safari Amande, Pietra Gray, Lasa Bright és Onice Venus árnyalatokban készül.

További részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT