24
aug

Burkolható, festhető, okos páraelszívó

AZ ELICA döntött ernyős NUAGE SENSE páraelszívó, a piac egyik legizgalmasabb és legkreatívabb, ráadásul a legoptimálisabb, önálló döntéseket hozó páraelszívója.

Ez a 3+1 fokozatos, érintővezérléses, alaptartozékként szénszűrővel is ellátott belső keringetéses és  hátsó kivezetéses üzemmódban egyaránt használható elszívó vezeték nélküli Wi-fi kommunikációs kollekció, az Elica LIEN DIAMOND főzőlapok által küldött adatok, valamint magában az elszívóban található szenzorok adatainak segítségével, a lehető leghatékonyabb működésre képes.

A készülékek főzés közben szükség szerint, folyamatosan állítják a legideálisabb fokozatot, a sebességet és a teljesítmény, valamint be- és ki is kapcsolnak.

Ezt a tudását azonban az olasz gyártó a maga nemében egy egyedülálló, újabb intelligens eszközzel (SNAP) egészítette ki, ami az elszívóval együttműködve (vagy önállóan is) az innovatív érzékelőivel folyamatosan figyeli, ellenőrzi és méri a beltéri levegő állapotát.

Amennyiben füst a szagok és a pára szintje a levegőben meghaladják az elszívó a szűrés képességét akkor  az egy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül aktiválja az ötféle üzemmódban működő  Snap-ot, ami automatikusan visszaállítja az optimális levegő értékeket a lakásban.

A Snap nem egy, a páraelszívóra rásegítő megoldás, hanem egy attól függetlenül is működő, önálló, intelligens levegő ellenőrző rendszer, mely adott esetben a tiszta külső levegő beszívására, és belsőtérbe juttatására is képes.

Azonban ezekkel a tulajdonságokkal még nincs vége a különlegességek sorának. Ez a páraelszívó a legnagyobb tervezői szabadságot nyújtja mindenki számára, aki nyitott az egyedi, és akár a meghökkentésig  különleges megoldásokra.  Megjelenése eltér minden eddig megszokott páraelszívó formától, és megjelenése egyedi igény szerint, tetszőlegesen választható.

Mit is jelent ez a valóságban? Az ELICA – NUAGE SENSE háromféle palásttal készül:

  • rozsdamentes acél
  • gipszkartonozható, burkolaható változat
  • és fehér, bármilyen színre festhető változat

Ezek fényében már nem is olyan nehéz elhinni az egyébként professzionális tudású páraelszívó páratlan vizuális egyediségét sem. A konyha stílusától függően, bármilyenre alakíthatjuk megjelenését: palástját tetszőlegesen, korlátok nélkül festhetjük: a konyhafal színével megegyező, vagy attól épp markánsan eltérő színűre, de kialakíthatjuk felszínén a most legdivatosabb műgyanta és beton textúrákat is.  Finom ívét gyönyörűen burkolhatjuk pl.: apró mozaikszemekkel,  vékony, hajlítható valódi palakővel, vagy akár fával is.

További részletes információ a magyarországi forgalmazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.