17
Júl

Mediterrán mosogatómedence rozsdamentes acélból

Az innovatív BLANCO mosogatómedence a mediterrán stílusú nagy, szoknyás mosogatómedencék újragondolásaként,  tökéletes bizonyítékai a rozsdamentes acélban rejlő művészi lehetőségeknek.

A BLANCO CRONOS a hagyományos Farmhouse-stílusú mosogató modern értelmezése, amely kiváló minőségű rozsdamentes  acélból készül.

Egyszerű tervezése és tiszta vonalai a STEELART acélmosogatók összes kiemelkedő tulajdonságát hordozzák. Különösen figyelemre méltó, a mosogatómedence elképesztő szépségű, szálcsiszolt rozsdamentes acélból készült első köténye, amelynek matt felülete tökéletesen illeszkedik egy kortárs módon újragondolt mediterrán konyhadesignhoz.

És mi teszi mindezt a szépséget még különlegesebbé? Egy technikai újítás, miszerint a kötényfront magassága egyedi módon testre szabható, hogy összehangolja a konyharendszert és a lehető legnagyobb harmóniával és természetességgel illeszkedjen a konyharészek magasságához.

A jellegzetes farmhouse stílusú mosogatóforma a BLANCO CRONOS esetében stílusosan keveredhet a kortárs urbánus/loft konyhadesignnal, ott, ahol a felmerül a vágy a vidéki hangulat romantikája és a modern belső tér egyéni stílus összetétele közt.

A Cronos mosogatómedence alapja egy kézzel készített Blanco Claron XL egytálas mosogató, amely hatalmas, 80 centiméteres méretével  és  elegáns szögletes minimalista designjával került a tervezői figyelem középpontjába.

További fontos, immáron technikai részletei az olyan speciális Blanco funkciók, mint a kiváló minőségű C-overflow® túlfolyó vagy az új, gyönyörűen formázott InFino® szűrőkosár és lefolyórendszer.

A minimum 80 cm széles konyhaszekrénybe szerelhető  BLANCO CRONOS különféle beszerelési lehetőségeket kínál:

  • Cronos XL 8 – U aláépíthető változat – ideális a felújításhoz
  • Cronos XL 8 – IF lapos kerettel munkalapszintbe építhető
  • Cronos XL 8 IF/A munkalapszintbe építhető medence, csaptelep sávval

A Cronos XL 8-IF további tartozékokkal is rendelkezik, mint például a dióból készült vágódeszka, melyek a vágódeszka funkción túl, a mosogatón csúsztatva további mobilizálható munkafelületet is nyújtanak.

Az extrán nagyméretű acélmedencék tökéletes kiegészítője a BLANCO magas ívű, rugós keverő csaptelepe, a szálcsiszolt  rozsdamentes acél Blancoculina-S Duo ami kettő együttes látványának tökéletességéhez – kétség nem férhet…

További részletes indformáció a BLANCO termékekről, a magyarországi forgalmazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.