07
Júl

Metál tapéta újdonságok az ARTE kínálatából

Csodaszép, valódi fémfóliával készült tapéta kollekció gazdagítja a belga ARTE kínálatát. A technológiát kifejezetten ehhez a gyűjteményhez fejlesztették ki, aminek hatására a falburkolat az autentikus fémek árnyalatait veszi át és azok megjelenését idézi.

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Forum

A minták 3d formában domborodnak ki a tapéták alapjából, némelyik családnál szatén lakkal vagy üveggyöngyökkel kombinálva, ahol az időtlen minták és az egyedi árnyalatok kerülnek előtérbe a konvencionális árnyalatokkal szemben.

A kollekció a különleges dekorációs falfestés és az oxidáló fém felület tökéletes tökéletlenségén alapul. Azonban  művészete egy lépéssel tovább haladt, hiszen a METAL X SIGNUM gyűjtemény a hétféle attraktív geometrikus, illetve organikus designja révén vált valóban egyedülálló falburkolattá.

FORUM

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Forum

Az önmagukba forduló, keleti mandalákat idéző ritmikus körök spiritualitást kölcsönöznek  a gyűjteménynek. A mandala minta szem előtt tartja a buddhista templomokat, a szellőben lengő zászlókat és a nyugtató zenét. A megjelenő  ezüst és arany csillogása tökéletes befejezése a mitikus zen érzésnek.

DOMUS

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Domus

NATURA

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Natura

GLORIA

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Gloria

Pont, mint amikor a természet belesimul az ipari környezetbe.  A Natura és a Gloria két olyan kollekció, ami folyamatosan játszik az organikus motívumok és a hűvös ipari design ihletett háttér közötti ellentétben. A Natura a távol- keleti bambuszerdőt,  míg a Gloria hagyományosabb levél motívumokat eleveníti meg. Feltűnő mintázatuk a fémes síkokkal kombinálva inspiráló, jó értelemben vett feszültséget hoz létre a térben.

ARCUM

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Arcum

Az Arcum  távolról a Domus önmagába visszatérő mintáit ismétli, finom szatén bevonattal a felszínén. Elegáns fénye tiszta mintái a könnyed illúziók nyugodt közvetítői.

CLASSO

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Classo

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Classo

QUADRA

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Quadra

Arte Metal X Signum tapéta kollekció - Quadra

A Classo és a Quara szabályos geometrikus mintákból áll, ahol a Classo a keleti motívumokat, a Quadra pedig a tiszta téglalap formákat gondolja újra, mai kortárs módon.

Az egész METAL X SIGNUM gyűjteményre jellemző az a fokozott figyelem,  színek aspektusára, a fények játékára, és a motívumok egymásra épülő réteges designjára fókuszálva, ami valódi luxus érzést, és valódi luxus minőséget hoz az enteriőrbe.

További részletes információ az ARTE termékeiről a magyarországi forgalmazó, a BEVLO TEXTIL elérhetőségein.