06
Júl

Merész burkolat design, olasz módra

Az olasz TERRATINTA CERAMICE csavart egyet a márvány és cementlap trenden, és egy merész húzással egyetlen kollekcióba ötvözte a két designt…

Az ötlet bejött, a piac azonnal rákapott a Stonemarble kollekcióra, ami mint egyedülálló értelmezés, a klasszikus stílus szépségét frissítette fel és  és igazította hozzá napjaink egyik vezető trendjéhez.

A gyűjtemény alapját a háromféle méretű  ( 60 x 60, 60 x 30 és 30 x 30 centiméteres) márványhatású lapok adják, szatén, selyemfényű és polírozott felületeikkel.

Felületi struktúrájukból adódóan csak beltéren alkalmazhatók, a fényesre polírozott változat falon és padlón, a selyemfényű ami annyira sima felületű, mintha igazi márvány lenne csak falon,  míg szatén felületű padlón és falakon egyaránt, a magánlakások mellett akár kisebb forgalmú intézményekben is alkalmazható.

 

Eddig azért ugye nagy újdonság nincs a dologban. De…  még is csak van attrakció, mégpedig a Stonemarble dekorlap családjában,  a 12 féle újragondolt mintázatú, cementlap hatású 15 x 15 centiméteres burkolatokban. Ezek designja úgy lett kifejlesztve, hogy mind mintázatukban, mind árnyalataikban egységes és harmonikus összhangot alakítsanak ki az alaplapokkal.

A dekorburkolatok ráadásul sok más gyártóval ellentétben, kétféle csomagolásban érkeznek, vagy 12 db azonos mintázatú, vagy a 12 db mix van egy dobozba csomagolva, így mindenki úgy választhat, hogy az számára a legjobban tetsző megoldás lehessen.

További részletes információ: GOLDENGRES-DADO BT