02
Júl

Újragondolt terazzo burkolatok

A manapság reneszánszukat élő divatos terrazzo (jellegű) burkolatok eredetileg márvány, mészkő vagy dolomit keverékéből készültek. A GOLDENGRES BURKOLATOK kínálatában kapható, egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, hiszen a kőporcelánból újragondolt változataik, hasonlóan a több száz éves elődökhöz rendkívül időtálló és látványos burkolatok.

Atlas Concorde

Atlas Concorde

Designjukban a kőzúzalék különböző léptékeit megjelenítve a modern minimalista, a klasszikus és a mediterrán stílusú enteriőrökben egyaránt hatásos megjelenést nyújtanak elsősorban a nagyobb terek homogén hatású burkolataiként.

Fioranese

Novabell

Az ATLAS CONCORDE modern formába öntött Marvel Gems kollekciója öt monokróm árnyalatú, és három attraktív megjelenésű padlólapból áll, melyekhez hétféle (120×240, 75×150, 120×120, 45×90, 75×75, 60×60, 30×60) méret tartozik kétféle (fényes és matt) felülettel.

A falilapok kétféle ( 50×110 ÉS 40×80 cm) méretekben, szintén ötféle színben fényes és matt felületi struktúrával készülnek, kiegészülve egy tört márvány hatású dekorációs lappal, és további, az alaplapokkal harmonizáló árnyalatú geometrikus mintázatú dekorlapokkal.