28
jún

Szekrények személyes igény szerint – lépésről, lépésre

A GRANGE szekrény kompozíciók személyre szabott egyedi megjelenésüket páratlan moduláris rendszerüknek köszönhetik, melyben minden részlet úgy választható meg, hogy közben milliméternyit sem csorbul  legendásan szép, valódi francia stílusuk.

A  szekrények négyféle stílusban készülnek – Louis Philippe, Directoire, Atelier, Haussmann – melyek közt a különbség a veretek, a kulcsok, és párkányzatok eltérő formáiban, valamint az oldal illetve hátlapok megmunkálásában rejlik.

 

A szekrények megjelenése bármikor variálható, mind  lakás helységei, mind a funkciók szerint. Állhatnak egyedüli szekrényként, de elemeiből  tervezhetők akár  faltól falig beépítések is.

Egyik legnagyobb értékük az a szinte végtelen variábilitás,  amivel minden szekrény abszolút az adott enteriőrhöz igazítható.

A szekrény frontjai  és belsői bármilyen színre festhetők (azonos, vagy harmonizáló színekkel a falakhoz) tapétázhatók, méretei egyedileg alakíthatók hosszúságra, szélességre és mélységre egyaránt, veretei, párkányai úgyszintén egyedileg választhatók a négy a stílus függvényében.

Igény esetén a kiválasztott színre festett szekrény belsőhöz azonos  falpaneleket is készít a francia gyár, mellyel még inkább egységessé tehetők a terek.

További lehetőség az egyedi világítások betervezése, például a pocok ledes élvilágítása, vagy szekrények belső világítása, fefelülről, vagy oldalfalakról, ami a hálószobák esetében ajtónyitással aktiválható.

Más faltól-falig beépítéssel szemben a GRANGE szekrények sosem lesznek nyomasztó hatásúak, hiszen míg előbbieket legtöbbször mennyezet magasságig tervezik, addig  a GRANGE szekrényeknél lehetséges a polcok alatti ajtós részt kihagyva, az alacsonyabb elemek összeillesztése, amitől az egész sokkal modernebb és frissebb lehet.

NAPPALI

GRANGE nappali szekrényei elegáns, decens megoldásokat kínálnak a könyvek, különféle dekorációs- és használati tárgyak, valamint a TV elhelyezéséhez. Két oldalra elhúzható, sínen mozgó polcos részek, számtalan rekesz, zárható alsó szekrények, különböző méretű fiókok, lehajtható íróasztalka, üveges és nyitott részek, beépített tükrös bár, vagy épp létra,  mind tetszés szerint válaszható.

HÁLÓSZOBA

Az ágyneműk  tárolására kialakított fiókok, az akasztós részek és a különböző, például átlátszó előlapos kihúzható- illetve hagyományos fiókok mindent elrejtenek a ruháktól a nadrágokon és pulóvereken át, a cipőkig és táskákig.

EBÉDLŐ

A GRANGE ebédlő- és tálalószekrények a moduláris lehetőségeiknek köszönhetően a legapróbb helyeken épp olyan tökéletes funkcionalitással bírnak, mint a hatalmas ebédlő helyiségek több méteres falain. Egyedi kialakítású evőeszköz fiókjaiban, üveg- fa- vagy speciális boros polcain, bárkellékes rekeszeiben minden elhelyezhető, étkészletek, poharak, evőeszközök, italos üvegek egyaránt.

További részletes információ a GRANGE termékekről, a magyarországi forgalmazó, a GRANGE HUNGARY elérhetőségein.