21
jún

Mi mindent tudnak a SMEG innovatív hűtőszekrényei?

A fejlett technológia egyre gyorsabban megjelenik a konyhákban is. A SMEG a beépíthető és a szabadon álló hűtőinél, fagyasztóinál a maximális energiatakarékosságra törekszik. Az energiahatékonyság mellett pedig ugyan ilyen fontossággal bír a dizájn, a praktikum, a könnyű tisztíthatóság és a kényelmi funkciók.

A SMEG A++ energiaosztályú hűtői akár -20% megtakarítást is jelenthetnek a hagyományos A osztályú hűtőkhöz képest, maximális hatékonyság mellett. A No-Frost rendszerük meggátolja a hűtő és a fagyasztó jegesedését, ezért nincs szükség a hűtőszekrény manuális leolvasztására. További előnyük, hogy ételek állaga és íze változatlan marad, azok a tárolás közben sem  egymáshoz sem a hűtő falához nem ragadnak.

A hűtőszekrényekben található frissen tartó zóna, a Fresh zone ideális a friss hal, hús, tej, és hasonló, könnyen romlandó élelmiszerek tárolására. A rekeszben a hőmérséklet 0°C és +3°C között állandó, így változatlanok maradnak az itt tárolt ételek aromái.

A nyár, az utazások, a   nyaralások ideje, és ilyenkor sokaknak okoz gondot a kombinált hűtőszekrények üzemmódja. A hűtőszekrény részt ugye ilyenkor kiürítjük, viszont a fagyasztóban továbbra is ott maradnak az élelmiszerek. Na már most ilyenkor vagy a hűtőszekrény megy üresen, felesleges energiát pocsékolva  vagy a fagyasztó tartalmát kell átcuccolnunk a szomszédba – majd nyaralás után vissza…

A SMEG ezt a problémát orvosolandó kifejlesztett az un. „Vakáció” funkciót. Ennek lényege, hogy hosszabb távollét – nyaralás – alatt a hűtő automatikusan kikapcsolja a hűtőrekeszt úgy, hogy közben a fagyasztószekrény része továbbra is bekapcsolt állpotban marad. marad.

Napjaink enteriőr designja, az egylégterű, nappali – konyha – étkező kialakításokat preferálja, azok minden előnyével, de valljuk be őszintén, hátrányával is. Ezek közé a hátrányok közé tartoznak például, a hangosan működő háztartási készülékek is, de csak akkor ha nem körültekintően választunk. A SMEG hűtők zajszintje típustól függően 35 – 42 dB, ami nagyon csendes, szinte észrevétlen működést eredményez.

Sokszor okoz problémát, a megfelelő hűtőszekrény kiválasztása, nem csak tudás, de design szempontjából is.  A SMEG ebben a tekintetben is rendkívül széles skálát kínál, hűtőszekrényei óriási méret, kombináció, szín és stílus variációkból választhatók.

Egy-és kétajtós, hatalmas side by side vagy akár pult alá épített változatban is kaphatók, modern, klasszikus és retro stílusban épp úgy, mint tucatnyi triviális színben.

Sőt, ha valaki igazán extravagáns hűtőszekrényt szeretne  akkor a Smeg és a Dolce & Gabbana fúzióból született, limitált megjelenésű egyedi, kézzel festett változatokból is választhat – természetesen előbbiektől már némileg borsosabb áron.

További részletes információ a SMEG készülékekről, a magyarországi forgalmazó, az ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ elérhetőségein.