18
jún

Kerti huncutságok – bemutatjuk a megújult hazai grillsütő kínálatot

Egy professzionális grillsütő a korlátlan lehetőségek tárháza az ínyencek számára. A megfelelő nyersanyag és némi szakácstudomány segítségével akár a saját kertünkben is a legjobb éttermek színvonalát megközelítő fogásokat készíthetünk. Ráadásul egy komplex kerti sütővel nem csak egyféleképpen készíthető el egy étvágygerjesztő marhahús, sertésoldalas, pulyka- vagy akár csirkecomb.

A Tectona Grandis GrillShop által forgalmazott Cadac grillsütő(k)  innovatív elemei igazán könnyen és sokféleképpen használható grillekkel gazdagítják a hazai piacot. A kiemelkedő minőségéről  és innovatív hozzáállásáról ismert Cadac közel 70 éve van jelen a piacon, amit egy rendkívül széles termék skálával gazdagítanak.

A minőségüket és tudásukat bizonyítandó, az évek során számos termékinnovációs és kiválósági díjat nyertek el.

A tervezési és gyártási folyamatok során céljuk, hogy termékeikkel felejthetetlen BBQ események valósuljanak meg mind a család, mind a barátok számára.

Egy csipet Dél-Afrika

Dél-Afrikában „braai”- ként hívják a BBQ-t. A ’braai’ eredetileg a dél-afrikai Afrikaans nyelven azt jelenti, hogy  grillezett hús. Maga a szó a korai holland telepesekről származik, akik pár évszázaddal korábban meghódították e területeket és Fokvárosban telepedtek le. Manapság e szó azonban már sokkal többet jelent, mint egy kifejezést a sütés egy formájára. Sokkal inkább takar egy társasági szokást, egy vidám, szórakoztató eseményt, mely szabadtéren zajlik, miközben szól a zene és az emberek élvezik egymás társaságát és közben a finom falatokat. Tágabb jelentése maga az élmény, a tapasztalás, hogy érdekes és ízletes ételeket vagyunk képesek megalkotni a nyílt tűzön.

5 innováció

  • Az Easy Clean BBQ tűzterének sima belső felülete porcelán bevonatú alumínium, emiatt akár sima sütőtisztítóval is könnyedén letakarítható. Könnyű tisztíthatóságának köszönhetően nincs többé szükség drótkefés súrolásra.
  • Az egyedülálló CADAC ThermoGrid páratlan hőelosztással rendelkezik, ezért takarékos a gázfogyasztása (34%-os gázmegtakarítás).
  • A CADAC moduláris rendszere mindenkiből kihozza a gurmét! A számos főző/sütő fedéllel páratlan sokszínűséggel találkozhatunk: legyen szó akár grillezésről, BBQ-ról, rostsütésről, pizza készítésről, paella főzésről, tappanyaki-stílusú főzés/sütésről, vagy netán a Spanyolok által csak „plancha”-nek nevezett sütőlapos grillezésről.
  • A GREENGRILL SYSTEM miatt nincs légszennyezés. A kerámia bevonat organikus anyagokból készült, mentes minden légszennyezš PFOA anyagtól, és sütés közben sem szabadulnak fel egészségre ártalmas gázok. Környezetbarát, tartós és maximálisan higiénikus.
  • A CADAC BBQ-k és kerti sütők rendkívül könnyedén, akár 30 perc alatt összeszerelhetőek. Nincs szükség semmilyen speciális szerszámra sem.

A Tectona Grandis GrillShop honlapján pedig a grill készülékek és kiegészítők mellett számos receptet is megtaláltok!