05
jún

Luxus kerti bútor kaliforniai stílusban

Az  igazi kaliforniai stílusú kültéri bútorok gyártója a SUMMIT, 1983 óta van jelen a kerti bútor piacon, ahol kezdetektől fogva kiemelt helyet foglal el. A saját teakfa ültetvényről származó trópusi fából, indonéz kézműveseket alkalmazva gyártat csúcskategóriás kerti bútorokat, elsősorban kültéri kanapékat és asztalokat.

Kollekcióit minden esetben olyan világszerte ismert, neves formatervezők álmodják meg, mint pl. David Linley, Kipp Stewart, vagy John Munford.

Bár a SUMMIT története anno a kerti bútorokkal indult, a prémium brand mára mégis leginkább a yacht körökben vált elsődlegesen ismertté.

Az amerikai cég  kortárs design kerti bútorai a szakértelem, az innovatív technológiák és a vizuális élmény legmagasabb fokát képviselik, így nem meglepő, hogy a luxus otthonok mellett a világ számos pontján, Londonban, Párizsban, Monacóban, a Karib-térségben, New Yorkban vagy épp  Los Angelesben, a  legexkluzívabb szállodákban éttermekben, magán klubokban, valamint  luxus hajókon és yachtokon találkozni velük.

A SUMMIT filozófiájában a prémium kategóriás minőség mellett, azonos súllyal kerül latba  a természet-, és a környezet iránti elkötelezettség, az ökotudatos gondolkodás, valamint az autentikus kézműves hagyományok  megőrzése, hogy ezeket együttgondolva, a fenntartható teakfa bútorok legszebbjeit hozzák létre. És ez a magyarázat arra, hogy miért is luxus a SUMMIT minőség…

Minden egyes bútor kézzel készül, a rozsdamentes acél elemeken a hegesztéseknél a legprofibb és legprecízebb, szinte láthatatlan  illesztésekkel. A bútorok párnázatát ma más saját kültéri szöveteiből készíti a cég, a gépi varrás mellett, rendre finom kézi varrással is kombinálva.

A tervezés szemmel láthatóan professzionális – a funkcionalitás és a forma legtökéletesebb egyensúlya.

A maximális kényelem mellett sikerült nagy részt örökzöld formák újragondolásával olyan időtlen, kortárs design született, mely minden trendhez és stílushoz,  perfekt eleganciával illeszkedik.

Kvalitásukhoz mérten, nem találkozni mindenhol bútoraikkal,  mindössze 4 kiállítóteremmel rendelkeznek a világon, amiből 2 Amerikában, 1 Londonban, 1 pedig Monacoban található viszont rendre jelen vannak a világ legnagyobb  design, kert és yacht témájú kiállításain.

További részletes információ a SUMMIT kerti bútorokról a magyarországi képviselő, a SPLENDID OUTDOORS elérhetőségein.