04
jún

Design kanapé, számos funkcionális lehetőséggel

A Marie Christine Dorner tervezte a LIGNE ROSET 2018-as kanapé újdonságát, a multifunkcionális L’Imprévu  kanapét.

A kanapé különlegességét,  különböző ülőmélységek és a különböző magasságban és egyedi dőlésszögben állítható háttámlák nyújtják. Ez a sokféle dimenzionalitás változatos megjelenésre és változatos funkcionalitásra ad lehetőséget.

Így a L’Imprévu   hol egy kényelmes tv nézős kanapé, hol egy kellemes intim beszélgetősarok, hol pedig egy kényelmes méretű, 160 x 200 centiméteres, kétszemélyes ágy.

Az ülést, a háttámlákat, valamint a párnákat egymással azonos, vagy egymástól eltérő  színű és textúrájú anyagokkal  lehet kárpitozni,a mi még inkább kihangsúlyozza  a bútor személyre szabható egyediségét.

A több tucatnyi színből és változatos anyagokból választható kortárs design kanapé modularitásának köszönhetően könnyedén igazodik a változatos élethelyzetekhez, melyek mindegyikében karakteres megjelenésével és páratlan kényelmével kerül a figyelem középpontjába.

A L’Imprévu   kanapé 2018 júniustól élőben is megtekinthető a  LIGNE ROSET BUDAPEST bemutatótermében.

———————————

L’Imprévu is a settee which offers various depths and individual, adjustable backrests of various heights. This diversity of dimensions enables one to easily create ‘conversation’ corner groups, most notably when two settees are set at an angle to each other. When pushed together and linked they offer a sleep area of 160 x 200 cm.

This capacity to suit all kinds of situations is unique.

Each settee is a landscape with a strong character, with its seat, backrests, cushions ; it is possible to use 3 different covering materials, which again reinforces its multiplicity of character.