07
máj

Új kortárs klasszikus bútormárka Magyarországon

A több mint 100 éves múltra visszatekintő francia GRANGE,  meglapítása óta, folyamatosan újraértelmezi a korabeli klasszikus bútorok designját. Egyedülálló gondolkodásmódjának köszönhetően a vállalat jelentős befolyást gyakorolt ​​a bútortervezésre, miközben új jövőképet is mutat, a márka értékeinek: a hitelesség, a biztonság és az érzelmek tiszteletben tartásával.  

A bútoraival a GRANGE olyan tereket teremt, melyek az otthon minden  részletében a kiemelkedő kvalitást és klasszikus értékeket tükrözik ügyfeleik számára.

A franciásan kifinomult művészeti élet nagyköveteként a GRANGE bútoraival világszerte jelen van, miközben folyamatosan újragondolja a hagyományos francia stílusokat. A bútorgyár kreatív gazdagsággal olyan kollekciókat fejleszt, melyek ötvözik és összhangba hozzák a klasszikus vonalakat az aktuális trendekkel.

A GRANGE minden egyes alkotása,  mind a mai a manufakturális gyártásnak és az évszázados szakértelemnek köszönhetően tradicionális értékeket, utánozhatatlan szenvedélyt és kortárs extremitást tükröz.

Minden bútor 100%-ban valódi tömör tölgy és cseresznye fából, illetve valódi nemes fafurnérból készül, fém és üveg kombinálásával. Még a legrejtettebb, láthatatlan részleteiben sem találni pozdorját, vagy egyéb, gyengébb minőségű alapanyagot.

További GRANGE különlegesség, hogy egyes bútorok felületét, háttámláját egyedi igények szerint lehet alakítani, akár  tapétával, vagy bőrrel bevonni. E mellett készülhetnek keretbe feszített valódi bőr asztallapok, vagy bőrrel bevont, egyedi fiók belsők is. Ehhez a francia gyár széles körű saját tapéta- textil-, és bőr kollekcióval rendelkezik, de megrendelői kívánságot is teljesít, annak igénye esetén a gyárba kiküldött egyedi anyagokat is beépíti.

A bútorok színösszeállítása ugyancsak a saját  igényekhez alakítható, minden bútor árnyalatát maga a megrendelő határozza meg. Az alapár eleve három, tetszés szerint választott színt tartalmaz, (pl. más és más keret-, bútorfront-, és belső színeket) a hozzájuk tónusban és formában illő veretekkel egyetemben, így pedig már érthető, hogyan is válik minden darab valóban egyedivé. A megrendelő kérésére a gyári tervezői programnak köszönhetően, a színek és kontrasztok addig variálhatók míg el nem nyerik a megrendelő tetszését, vagyis végleges megjelenésüket.

Ez az a GRANGE által hozzáadott érték, aminek köszönhetően a klasszikus bútorformák megszámlálhatatlan mértékű változatot és modern, kortárs megjelenést képesek ölteni. Emellett kérésre a bútorokon megjelenhet arany- vagy ezüst díszítőfestés, de akár valódi laparany, és lapezüst dekorálás is.

Más bútorgyártókkal ellentétben, a francia gyárnál teljesen természetes a bútorok felületének évekkel későbbi utókezelése, átfestése, akár az eredeti színének felfrissítése, felújítása. Ezzel pedig lehetségessé válik egy merőben más színárnyalat választása is, igazodva az évek múlásával megváltozott aktuális enteriőr színéhez, hangulatához.

További részletes információ a GRANGE 1904 bútorairól a magyarországi képviselő / forgalmazó, a GRANGE HUNGARY elérhetőségein.