03
máj

Nőies galériával bővült a LIGNE ROSET BUDAPEST bemutatóterme

Néhány héttel ezelőtt mintegy 25 négyzetméter, finoman nőies galériával bővült a LIGNE ROSET BUDAPEST belvárosi bemutatóterme.

A galéria rafináltan franciás, kifinomult designja,  a fehérre, pinkre és pasztellekre hangolt berendezésével nem titkolt szándékkal, igazi nőies hangulatot képvisel.

Az itt megjelenő ülő- és korpusz bútorokat is ezzel a szemlélettel válogatták össze, köztük a finoman színjátszó tónusú AMEDÉE kanapét, a PUMPKIN pink színű forgófotelt, a kecses formájú hófehér URSULINE íróasztalt előtte a pasztell rózsaszín ALSTER székkel, és a térben sötétebb kontrasztot alkotó OXIDATION kis asztalokat.

A kiegészítők is a legújabb trend és természetesen ismét csak a nőiesség jegyében jelennek meg galérián, a különböző méretű fehér kerámia- és pasztell színű üvegvázák, melyek nélkülözhetetlenek a az elegáns, harmonikus otthon berendezéséhez.

Ursuline íróasztal és Alster forgószék

Pumpkin forgófotel

Amédée kanapé

Oxidation asztalok

Lundi vázák

Ehhez a koncepcióhoz illeszkedve, a színvilág egy finom érintés erejéig visszaköszön a földszinti térben is – a látványos COVER kanapé pink színében és a kiegészítő, dekorációs tárgyak fehér, illetve kék színeiben.

Cover kanapé

A LIGNE ROSET BUDAPEST megújult bemutatótermével szeretettel vár minden érdeklődőt a VI. kerület, Hajós utca 12 szám alatt.