30
ápr

3 bennfentes tipp és a fuga ragyogó marad az ezredik takarításkor is

Képzelje magát a következő helyzetbe: kitakarítja a felújított fürdőszobáját és a fuga foltos lesz, felmossa az új konyháját, és a fuga minden felmosás után szürkébb és szürkébb lesz, naponta alaposan kitakarítja a műhelyét és a fuga hónapok alatt eltűnik. Mi lehet a hiba? Miért van az, hogy a fugázó a felújítások után a leggyakrabban reklamált termék?

Tudja, hogy a fugázók műszaki tartalmaiban komoly különbségek vannak? A fugázók szabványos jelöléseik megtalálhatóak a zsákokon is.

Íme, a 3 bennfentes tipp, hogy az Ön otthonában is csodaszép maradjon a fuga sokáig:

  • A CG2 jelölésű termékeket szoktuk flexibilis fugázónak hívni.
  • Ha a zsákon található egy “W” betűt is, akkor az azt jelenti, hogy a fuga kevésbé szívja magába a vizet, így a koszos felmosólét, tehát a fuga kevésbé színeződik
  • Ha találunk egy “A” betűt is a zsákon, akkor az a fugázó nagy kopásállóságú, így sem a járástól, sem a sikálástól nem fog gyorsan kopni.

Tehát az a legjobb, ha a CG2WA besorolású fugázókat részesíti előnyben.

A Mapei Keracolor FF Flex, Keracolor GG, Ultracolor Plus fugázói CG2WA besorolásúak.

Extra tipp:

  • Ha az Ultracolor Plus gyorskötő fugázót választja, akkor még a fehér kivirágzás esélye is csökken.
  • Bármilyen bel- és kültéri (egyszer vagy kétszer égetett, klinker, kőporcelán, stb.) kerámia burkolat, terrakotta, kőlap burkolat (márvány, gránit, műkő, stb.), üveg- és márványmozaik fal- és padlóburkolat fugázására alkalmas.
  • Tökéletesen egységes színhatást biztosít
  • Kivirágzásmentes
  • Gyorsszáradású, ezért a padló- és falburkolatok hamar használatba vehetők.
  • Az alkalmazott BioBlock® technológia a fuga mikrostruktúrájában egyenletesen eloszló szerves molekulákat ad a habarcshoz, amelyek még nedves körülmények között is nagymértékben megakadályozzák a penészért felelős mikroorganizmusok megtelepedését és elszaporodását a felületen.
  • Olyan beépített különleges hidrofób adalékszereket tartalmaz, ami miatt a fugaanyag rendkívül tartós, nagymértékben vízlepergető, az elkoszolódásra kevésbé hajlamos, azaz szennytaszító (DropEffect® technológia) és foltosodásálló

 

Egyben biztos lehet: a Mapei színes fugázóinak választásakor nem kell latolgatni a műszaki tartalmakat!

Ha szeretné megtudni, hogy a felújításához milyen minőségi termékeket ajánl a Mapei, pontosan mennyi alapanyagra lesz szüksége, és mindez mennyibe kerül Önnek, akkor keresse fel a cég honlapját: http://ajanlatado.marelsoreveglegesen.hu/