16
ápr

Erba Italia – Salone del Mobile 2018 trendek és újdonság

 

Hall 01 A 05 stand

Az ERBA ITALIA Olaszország egyik legelismertebb designbútor gyártója, a 2018-as Saloni del Mobile kiállításon a természetet helyezte üzenete középpontjába. Bútorai mindig is különleges életérzéssel töltötték meg a tereket, harmóniát és összhangot sugalltak mind a színek, mind a formák tekintetében.

Az idei évben tovább folytatják az életterek koncepcionálását, azonban az előző évekhez képest egy sokkal színesebb, sokkal élet telibb, sokkal természetközelibb formában, melyet a természet épített környezetbe való reprodukálásával értek el.

A különleges merész, innovatív látásmódjáról híres gyártó idén szakít a hagyományos ideákkal, és az ellentétek sokoldalúságát hangsúlyozva mutatja be új kollekcióit.

Vibráló színek, organikus formák és különleges struktúrák jelenek meg bútoraikon, melyek mindegyike a természetet idézi – mályva, pink, vagy épp mély dzsungel-zöld árnyalatokban, csillogó arannyal kombinálva a gazdagság és luxus alátámasztásaként.

Az új letisztult, ugyanakkor nagyon is élő, funkcionális  living koncepciókat különböző enteriőr kompozíciókban követhetik nyomon a látogatók április 17 – 22 közt, a HALL 01 A 05 standon, ahol VARRÓ KATALIN magyarországi képviselő személyesen is vár minden látogatót.