14
ápr

Lávaköves étkezőasztal

Egy elképesztően gyönyörű étkezőasztal található a LEMA kínálatában, ami mellett a még a minimál semlegesek sem tudnak szó nélkül elmenni…

A MEMO tervezője a Lema művészeti igazgatója PIERO LISSONI, akinek kifejezésmódja több mint 20 éve határozza meg az olasz cég stílusát.

Az étkezőasztal az abszolút tisztaság és minimalista diszkréció tökéletes példája, melytől távol áll bárminemű öncélú, hivalkodó tervezési őrület. Kiegyensúlyozott, nyugodt látványa az elemek szimmetriájára és egyensúlyára épül.

Asztallapja hőkezelt tölgyből és fekete lávakőből készül, melyeket puritán megjelenésű titán színű, vagy kissé már bordóba hajló mélypirosra lakkozott fém lábak tartanak.  Az esztétikai kutatások az anyagokra és azok kifejező képességére összpontosítottak, hogy azok túllépjenek a mesterségesség és mesterkéltség mindennemű formáján.

A nagyvonalú 300 /400 x 110 cm-es méretekben létező étkezőasztalok a tágas enteriőrök azon luxus design részletei, melyek az egyedi darabok kifogástalan minőségével és szépségével vonzzák a figyelmet, miközben a teret melyben megjelennek a természetesség és harmónia  nyugodt egységével töltik meg…

További részletes információ a LEMA bútorairól, a magyarországi forgalmazó, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.