12
ápr

Új kerti bútor kollekciók az IDdesign kínálatában

A várva várt tavasz beköszöntével megérkeztek az IDdesign 2018-as kültéri és kerti bútor kollekciói, melyek az IDdesing történetében  minden eddiginél szélesebb kínálatban kaphatók.

A katalógusban és természetesen a bemutatótermekben nem csak a kerti bútorok széles választéka érhető el, hanem rengeteg városi erkélyre való kültéri bútor is hiszen a városi dzsungelben 1-1 terasz maga az oázis lehet az enteriőr szabadba kiterjesztett folytatásaként.

A két nagy dániai leányvállalattal, az ILVA-val illetve az IDEMöblerrel közösen Európa legnagyobb kerti bútor kínálatát prezentálják vásárlóik számára, ami több mint 100 féle új bútort és kiegészítőt jelent.

Az idei év trendjeinek megfelelve továbbra is széles a kínálat a teakfa, és a rattan alapanyagú kerti bútorokból, de a dán cégek felelős környezettudatos gondolkodásmódjának köszönhetően újdonságként megjelentek az FSC minősítéssel rendelkező, ellenőrzött és fenntartható erdőgazdaságokból származó fák is, olyan egzotikus, trópusi   fafajták is, mint az eukaliptusz és a gumifa.

Emellett új anyagként, a minimál trendhez igazodva számos a cement és a beton felületek, illetve a különféle műkő asztallapokkal találkozni kínálatukban.

További részletes információ az IDdesign elérhetőségein.