07
ápr

Színes burkolat design kint és bent

A burkolat design területén a neutrális és pasztell árnyalatok mellett egy ideje már megjelentek az erőteljes, markáns színek is. Az olasz porcelán burkolat gyártó a 41 ZERO 42 Technicolor kollekciójában 11 különböző fafajta textúrája jelenik meg, innovatív módon, élénk, telített színekben.

A Technicolor egy olyan izgalmas burkolat, amely technikai jellemzőinek köszönhetően lehetővé teszi, hogy falak mellett már R10-es csúszás mentes változatban  padlóburkolatként is alkalmazható legyen magán- és nyilvános-, bel- és külső tereknél egyaránt.

A 20 féle színben létező hosszúkás burkolatok 5 x 37,5 cm-es méreteikkel  a klasszikus parketta formátumot idézik, melyek számos lerakási módhoz nyújtanak változatos lehetőséget, amihez az izgalmas árnyalatok a kreatív lehetőségek további kimeríthetetlen tárházát rejtik.

Tény, hogy ezeknek a burkolatoknak az alkalmazásához kell egyfajta más szemlélet, merészség és érzék, de végeredmény minden esetben garantáltan egyedi és különleges lesz.

További részletes információ a 41 Zero 42 burkolatokról a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.