26
Már

Smeg stílusikon a konyhában…

Ahogyan színesedik a modern- és minimál design, úgy hódítanak egyre határozottabban a finom puha pasztellek és cukorkaszínek amik alól nem kivételek az olasz SMEG RETRO STYLE nosztalgikus küllemű, pasztell- és cukorkaszín retro csodái sem.

Szinte észre sem vesszük, és egy szempillantás alatt beleszerelmesedhetünk egy bumfordi küllemű kenyérpirítóba, vízforralóba, vagy hűtőbe és a hezitálás tárgyát csupán a babarózsaszín, vagy égszínkék színek közti tanácstalanságunk képezi…

A Retro Style konyhai kisgépeket az 50-es évek összetéveszthetetlen, klasszikusan gömbölyded formái,  a bájosan pasztell színek, valamint a legmodernebb, innovatív technológiák jellemzik. Ezekkel e készülékekkel nem csupán robotgépet, turmixot, vagy kenyérpirítót választunk, hanem a stílust és az ikonikus design  hozzuk be a konyhánkba.

A SMEG által kifejlesztett szemet gyönyörködtető konyhai kisgépeiben a kopottas shabby chic, és a régi idők emlékeit idéző rusztikus vintage stílusai ötvöződnek, amik így együtt,  alapjaiban megváltoztatják meg a tárgyi designhoz fűződő látásmódunkat. Azonban nem csupán ezekben a stílusokban képesek különleges vizuális élményt nyújtani. Egy hófehér, modern konyhában egy-egy ilyen finom, pasztell kisgép látványa, szemet gyönyörködtető, otthonos látvány a steril, funkcionális térben.

A formákat és színeket látva, a technológia tudást ismerve, érdemes elgondolkodni – érdemes merésznek lenni és érdemes változtatni…

további info: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ