21
Már

Étkezőasztal – másképp

A belsőépítészeti trendek változásának nyomán, az ERBA ITALIA kínálatában 2015 óta már étkezőasztalok is találhatók, mégpedig az olasz gyártótól megszokott innovatív és időnként formabontó látásmód szerint.

A különlegesen szép asztalok kétféle életérzés közvetítenek: a fa változatok a közvetlenséget, otthonosságot, és meghittséget, a márványból készültek pedig a hűvös, nagyvonalú eleganciát sugározzák a terekben miközben észrevétlenül beemelik az étkező terét a nappali világába.

A feltűnően nagy méretű, 115 x 230 centiméteres  Nord, illetve Rock Coco étkezőasztalok inspirációját a hasonló formavilágú kistestvérek, vagyis a portfólióban már rég óta létező azonos nevű dohányzóasztalok adták. Mindkét asztal könnyed megjelenésű geometrikus  króm lábakon áll, a Rock esetében hófehér carrarai-, fekete marquina-, és fekete-fehér Port Lauren márvány, a Nord esetében márvány, illetve üveg asztallapokkal.

Nord

Rock Coco

Rock Coco

A gyönyörű, minimalista megjelenésű Pensami étkezőasztal szigorú geometrikus formájával és letisztult vonalaival  a kortárs design képviselője. Ék alakú fa lábai elegánsan csillanó króm lábazatokon állva tartják a tölgy, dió, vagy mahagóni fából készült asztallapjait. A Pensami háromféle méretben 150/110/120 x 150/220/280 centiméteres, négyzetes és téglalap alakú formában készül. Létezik egy kerek változata is 160 illetve 200 centiméteres átmérővel, illetve egyedi igény szerin rendelhető középső forgó résszel is.

Pensami

Pensami

Pensami Tondo

Pensami Tondo

Pensami Tondo

Az Erba Italia étkezőasztalainak királynője azonban a 2017-es újdonság  a RAGION PURA, mely a designer, GIORGIO SORESSI kifinomult és merész látásmódját tükrözi.  Egy igazi design különlegesség, eklektikus és glamouros felhangokkal.

Ragion Pura

A 115 x 260 centiméteres tölgy, dió, illetve mahagónifa asztallapját króm alapon álló, nagy teherbírású, figurális Ceramnex kerámia lábazatok tartják, melyek mindegyike más állatot: elefántot, rinocéroszt, teknőst, illetve lovat formáz, megdöbbentő ultramarin kék színben. Aki még több pompára vágyik, az egyedi kérésre  rendelheti arany, vagy ezüst fólia borítású asztallappal is. 

További részletes információ az ERBA ITALIA ebédlőasztalairól a magyarországi képviselő, VARRÓ KATALIN elérhetőségein.

Ragion Pura

 

Ragion Pura