20
Már

Pasztell színek márciusban

Tudtátok hogy annak a bizonyos cukorka színnek a neve a PASTELL, az olasz pasta, vagyis tészta szóból ered? És hogy miért is? Nos, mert a tészta – ha nem aldante – akkor bizony könnyed  és lágy, akárcsak a pasztell árnyalatok.

STUA - Globus

STUA – Globus

LIGNE ROSET - Ruché

LIGNE ROSET – Ruché

Kifinomult és visszafogott színviláguk a fehérhez közelít, egészen halvány, krémes, habos, de mégis, ellentétben a fehérrel – a pasztell, életet sugároz.  A köztudatba leginkább „BABA” „PÚDER” illetve „VÍZ” árnyalatokként vonultak be, és meg sem álltak a gyerekszobákig, ahonnan bizony tény, sokan még ma sem merik „kijjebb hozni”.

Designers Guild

Designers Guild

ERBA ITALIA - Hole & Icona

ERBA ITALIA – Hole & Icona

ARTIFORT

ARTIFORT

GUBI – Bonaparte

Pedig számos neves designer gyártó termékei közt léteznek már pastell színű bútorok, textilek, konyhai gépek, csak úgy, mint burkolatok, vagy szaniterek. Ezekből pedig jó érzékkel alkalmazva,  csodát képesek művelni az enteriőrrel.

41 ZERO 42

41 ZERO 42

Sötét és világos színekkel egyaránt jól kombinálhatók, mi azonban most, a közelgő tavasz jegyében, a legfinomabb színkombináció, a pasztell és a fehér/szürke párosa mellett tettük le voksunkat…

41 ZERO 42

41 ZERO 42

CASAMANCE – Cap Ferrat

Modern, klasszikus és rusztikus környezetben egyaránt szépen érvényesülnek, stílustól függően tiszta egyszerűséget, vagy nosztalgikus romantikát hozva a terekbe.

További részletes információ: Ligne Roset bútorok: LIGNE ROSET BUDAPEST, Arte tapéta és Casamance textil: BEVLO TEXTIL, 41 Zero 42 burkolat: GOLDENGRES-DADO BT,  Erba Italia bútorok: ERBA ITALIA, Smeg konyhagépek: ADMIRÁL KONYHASTÚDIÓ, Gubi bútorok: INTERNI BUDAPEST, Designers Guild textilek: THE SHOWROOM, Villeroy & Boch szaniterek: CARACALLA FÜRDŐSZOBA STÚDIÓ

SMEG - Retro 50

SMEG – Retro 50

LIGNE ROSET - Elysée

LIGNE ROSET – Elysée

VILLEROY & BOCH - Artis

VILLEROY & BOCH – Artis

ARTE - Metal X

ARTE – Metal X

GUBI – Beetle