06
Már

Olasz design skandináv arccal?

Az olasz design oly annyira jellegzetes, hogy azt gondolnánk nehéz lenne azt bármilyen másik stílussal társítani… Erre cáfolt rá az ERBA ITALIA designere GIORGIO SORESSI, akinek bútorai közt nem egy olyan letisztult darabbal találkozni, amiről elsőre a funkcionalitásig leegyszerűsített skandináv design jut eszünkbe.

A tiszta, visszafogott szépség és a funkcionális minimalizmus nem zárják ki egymást, nem mennek egymás rovására, sokkal inkább kezdenek egyfajta irigylésre méltó párbeszédet a neves formatervező fantáziája nyomán.  A bűvös szavak melyekkel ezek a bútorok jellemezhetők: esztétikum, egyszerűség és funkcionalitás…

Altrove

Something

Ezekkel a Bauhaus és Art deco ihletésű sima vonalú, elegáns  bútorokkal olyan szofisztikált enteriőröket lehet létrehozni,  melyek mint a skandináv minimalizmus: egyszerűségükben hordozzák a szépséget.

Culture Club

Nincs semmilyen összetett, zavaró képlet, felesleges apró részlet amelyek megzavarnák az adott kompozíció stílusosan letisztult összképét. Giorgio Soressi skandináv hangulatú bútorain a mértani szabályosság, kényelem és gondos precizitás, a “kevesebb sokszor több” klasszikus elve mentén érvényesül, még akkor is, amikor ezek a szögletes geometrikus formák finom ívek mentén hajlanak meg.

Timeless

Az igazi csavar azonban a titok… az a titok, ami áthatja az ERBA ITALIA skandináv vonalvezetésű bútorait… ez pedig nem más, mint az, hogy letisztult, puritán formaviláguk ellenére, lelkük mélyén mégis csak ott hordozzák az olasz luxus és életérzés minden varázsát…

További részletes információ az ERBA ITALIA bútorairól a magyarországi képviselő, VARRÓ KATALIN elérhetőségein

Forever Young