02
Már

Testreszabott kültéri konyha

A kültéri konyha design legizgalmasabb darabjaival a svéd RÖSHULTS darabjai közt találkozunk. A KITCHEN ISLAND egy komplett konyhasziget, rozsdamentes acél szerkezetbe modulált antracit, vagy szálcsiszolt rozsdamentes ajtajú elemekkel.

Szilárd acél alapjuk a modulok választékával kombinálva makulátlan funkcionalitást és stílusos megjelenést eredményez. Moduljainak mindegyike alatt két cserélhető polccal rendelkező nagy tárolórekesz található, kényelmes és praktikus push up ajtónyitó funkcióval.

A Röshults Kitchen Island kereteinek hossza állítható, 2- 8 modulból áll és minden kerethez tartozik gáz, illetve vízcsatlakozás.

A keretei  és az ajtók természetes-, vagy antracit bevonatos rozsdamentes acélból készülnek, melyeket elegáns trópusi fa részletekkel lehet kiegészíteni.

Tökéletesen alkalmas a különféle RÖSHULTS modulok befogadására, mint pl. a BBQgrill, a BBQ  gáz grill,  vágódeszka, mosogató, és a legkülönfélébb főzőmodulok.

Igény szerint a konyhapulttal azonos magasságú bárrésszel is bővíthető, így a sziget kiszélesedik és igazán személyre szabott funkcionalitással bír.

További részletes információk a RÖSHULTS magyarországi forgalmazója, az INTERNI BUDAPEST elérhetőségein.