02
Már

Kis léptékű cement és pala hatású burkolat

Egy ez idáig nálunk kevésbé ismert olasz gyártó burkolat újdonságát szeretném bemutatni nektek, mégpedig a QUINTESSENZA Superfici 20 kollekcióját.

A burkolat  20*20 cm-es mérete igazi ritkaság a mai mega méretű trendek világában, ráadásul színei, textúrái és dekorációs lapjai a legsokoldalúbb felhasználási lehetőségekre predesztinálják falon és földön egyaránt. Semleges cementszürke színei háromféle árnyalatban, egy egészen világos és egy középszürke, valamint egy sötét antracit változatban léteznek, melyek mindegyikéhez négyféle felületi textúra, és egy autentikus cementlap mintás verzió társul.

Felületi designja a természetes kő, a pala, illetve a finoman szemcsézett beton megjelenését idézi, amik a különböző szín változatok és dekorációs elemek kombinációival számtalan stílus kialakítására nyújtanak lehetőséget, a moderntől, az eklektikuson át egésze a rusztikus hangulatig.

Az alaplapok köz két további kategóriával is találkozni, mégpedig két mozaikos változattal, melyekből az egyik a hagyományos mozaikszemes, a másik a most divatos téglalapos formátumra alapozva.

Dekorációs elemei az arany és az ezüst megjelenésére építve a fényes színeivel játszanak, különböző léptékű, újragondolt levelek pixeles formáiban. A csillogó fém színek különösen szépen mutatnak a matt szürke alapfelületeken és ezeknek az ellentéteknek a kölcsönhatása révén egy elegáns, kortárs design hozható létre a terekben.A kerámiapiac jelenlegi kínálatával ellentétben a Quintessenza felületeivel a múltra fordítja tekintetét, a tradicionális kézműves kerámiák értékeit eleveníti fel kezdve egy sajátságos, egyedi  párbeszédet a múlt és a jelen közt…

További részletes információ a GOLDENGRES-DADO BT elérhetőségein.