27
feb

Csillogó 3d-s burkolat újdonság a glamour jegyében

Az olasz  FAP Ceramiche  néhány hónapja új kollekcióval bővítette termékpalettáját, mégpedig a már ismert és kedvelt LUMINA burkolat család egy továbbgondolt változatával, a LUMINA GLAM gyűjteménnyel

Ebben a burkolat gyűjteményben értékes fehér ásványi alapanyagok kerülnek szoros szimbiózisba az itáliai kézműves hagyományokkal és a tervezői kreativitással, melynek eredményeként egy látványos, fémesen csillogó, háromdimenziós felületet született.

A LUMINA GLAM kollekció  kétféle 3d-s textúrával,  három gyönyörű földszínben, valamint fehér illetve ezüst árnyalatokban léteznek.

Elnyújtott, 30,5*91,5 cm- es méreteikkel a most divatos vertikális trendbe illeszkednek, bár semmi nem tiltja horizontális burkolásukat sem – sőt, modularitásuk révén akár merész játékra is lehetőséget nyújtanak lapjainak vízszintes és függőleges kombinálásai.

A gyűjteményben többféle dekorációs elem is megtalálható ( hexagon, mozaik- és damaszt minta) melyek mindegyike más-más stílust, illetve hangulatot képvisel.

A klasszikus megjelenést jobban preferálók általában egy helyiségen belül egyféle dekorációs elemet használnak, de ha kilépünk a megszokott komfort-zónából és egyszerre jelenítjük meg mind a 3 díszítő elemet egyetlen enteriőrön belül, akkor a színek harmóniája és a méretek kompatibilitása miatt az eredmény nem káosz, hanem egy lélegzet elállító, attraktív design lehet.

További részletes információ a FAP CERAMICHE burkolatokról a magyarországi forgalmazó, a GOLDENGRES-DADO KFT elérhetőségein.