26
feb

Konyhakiállítás 2018

NEFF – SMEG – NOBILIA – KITCHENAID – CREMESSO

A KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018  a magyarországi konyhadesign és konyhatrendek legnagyobb képviselőivel ismét várja a nagyközönséget  a Papp László Sportarénában március 2-4 között. A három napos kiállítás ideje alatt több száz kiállító várja a látogatókat, a legújabb konyhabútorokkal, konyhagépekkel, konyhai eszközökkel, valamint számos szakmai innovációval és különlegességgel.

NEFF – AKI ÚJRAGONDOLTA A SÜTŐAJTÓT

A NEFF egy innovatív technológiájával rengeteg helyet szabadított fel a konyhában, mégpedig azzal, hogy kinyíló sütőajtót, a sütőtér alá csúsztatta. Az egyedülálló Slide & Hide® ajtó így sokkal jobb hozzáférést biztosít a 71 liter űrtartalmú beltérhez, így bármilyen művelet akadálytalanul és biztonságosan végezhető a sütőtérben. Ennek a páratlan technológiának köszönhetően a NEFF beépíthető sütői igen helytakarékosak, ezért tökéletes választás kisebb konyhák esetében is. Ráadásul a NEFF sütőajtók becsapódásgátlója stílusos, lágy csukódást biztosít az utolsó centimétereken is, növelve a biztonságot és komfort érzetet. A NEFF brand egyedülálló funkcionális dizájnja rengeteg hívet szerzett már a világban, és tavaly végre megérkezett Magyarországra is!

NEFF

SMEG – CSÚCSTECHNOLÓGIA ÉS KÖNNYED DESIGN

Az olasz SMEG elegáns design készülékei széles körben elterjedtek és kedveltek az egész világon. Egyesítik az olasz könnyedséget, hangulatot és stílust a kor csúcstechnológiáival. Egyedi formatervezésű termékeiket világhírű építészekkel közreműködve hozzák létre, melyek megtervezésekor minden esetben a design és a minőség áll a mérnöki figyelem középpontjában.

SMEG

SMEG

SMEG

NOBILIA – AZ EGYÉNRE SZABOTT, STÍLUSOS KONYHA

Teljesen mindegy, hogy a most divatos letisztult konyhabútorok vagy inkább a klasszikus, netán a  rusztikus stílus kedvelője valaki, a NOBILIA KONYHASTÚDIÓ bármilyen elképzelést megvalósít. Nemcsak a bútorlapok stílusában, de a színekben sincs előttük akadály, hiszen bármit lehet választani elegáns és decens feketétől, kifinomult fehéren át a legelképesztőbb színekig, mindent megvalósítanak.

NOBILIA

NOBILIA

NOBILIA

KITCHENAID – AZ ÚJ, ELKÉPESZTŐ KÜLSŐ

Mint a kis fekete ruha, vagy a klasszikus szmoking, az új KITCHENAID fekete öntöttvas bevonattal egy időtlen gyűjtői elem, ami soha nem megy ki a divatból. Csodálatosan elegáns, odavagyunk érte!

KITCHENAID

KITCHENAID

CREMESSO – A KAPSZULÁS KÁVÉFŐZŐK ÚJ GENERÁCIÓJA

A technológia és dizájn új útjait járja a svájci  CREMESSO legújabb készülékcsaládja, amelynek készülékei, a Viva B6 és a Compact One II, a világon első, előáztatási funkcióval is rendelkező kapszulás kávéfőzői. Az eddig csak full-automata kávéfőzőknél volt elérhető az a funkció ami a tökéletes kávéélmény kiteljesítésére alkalmas: melynek lényege a kétlépcsős kávéfőzés. A készülék még a kávé lefőzése előtt forró vizet enged a kapszulába, a finom kávéőrlemény pár másodperc alatt magába szívja ezt és térfogata kitágul. Így a második lépcsőben érkező víz sokkal nagyobb felületen képes érintkezni az őrleménnyel. Az eredmény ugyanabból a kávéból egy sokkal aroma dúsabb kávéélmény.  Emellett a jobb minőségű kávé elkészítése érdekében a CREMESSO kapszulái  UTZ-tanúsítvánnyal rendelkeznek, melyet csak azok a gyártók kaphatnak meg, akik vállalják, hogy csak és kizárólag helyi termelőktől származó, környezettudatosan termesztett kávét vásárolnak.

CREMESSO

CREMESSO – VIVA B6

CREMESSO – COMPACT ONE II

további részletes információ, és regisztráció a kiállításra, illetve rendezvényeire, a KONYHAKIÁLLÍTÁS 2018 elérhetőségein.